nefretimsin oysaki nefesimdin!!!

crayzilygirl

Bayan Üye
Gün gectikçe bağlandım sana...Gündüzüm,gecem,yarınım,bugnüm kısacası herşeyim oldun sen!Baktıgım her yerde gözlerini dokunudugum her tende tenini,konustugum herkeste senn sesini duydum!
Bir bakısında,o koyu kahve göslerinde,sımsıcak tebessümünde hayat buldum ben!Sararmıs bir yapraktım adeta:hayata küskün,kendi kösesine cekilmiş,yalnısları oynayan bi yürektm Sen girdn hayatıma yeserdi o sarı yaprak ve can buldu seninle oda baktıgı heryerde seni buldu iki lafının biri sen oldu,yasamasına yesil kalmasına sebep oldun!
Belkide umudum yoktu senden!Bigün bırakıp gitmenden cok korkuyordum!İlk sende can bulan ben,ilk senn ellerini tutan ellerm,ısıl ısıl gözlerine bakan gözlerm nasıl olurda senden baskasına bakabilirdi ki?Bunu düşünmek ölümdü yasamak nasıl olurdu tahmin edilmes tarifsiz bir duyguydu!!!
Hayattan korktugum ama küçücük yüreğimde kocaman sewgini buldugum tek insan sensn!Senden asla vazgecmem!Nefesimsin!!!!
Sewmek ne kadarda güsel bir duyguymus!sewmek geceler boyu oturuo düşünmek! Sebepsiz yere gözyası dökmek!Rüyada bile onu görmek!Onun hayaliylede olsa yetinmek!En önemliside karsılıksızda olsa herşeye rağmen insann vazegecemeyecegi tutkusuymus !
Evet karsılıksız bir sewgymiş bu cok geç anladm yalanms herşeyi O ısıl ısıl gözleri,bütün fedakarlıkları herşeyi yalanmıs kendisi gibi...Yinede sewiyorum onu onca güsel günler için tsk ona cok sey öğrendm sayesnde!!!Sewmeyi sewip acı cekmeyi en önemliside Yasarken ölmenin ne oldugunu öğrendm Günes nasıl doguyorsa nasılda battıgını öğrndm !!
Umarım birgn sende delicesine sewersn işte ozaman tek dileğm Beni Hatırlamandır!!!NEFRETMSN OYSAKİ NEFESMDN!!!

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri