Nefret!

SpOoK_q!RL

Bayan Üye

sıkıLdım o insanLarda 2 günde seviyorum diyenLerden sevgi bu kadar basit oLmamaLıydı ben o ben deiLim eskdn önüme geLene hoşLantı duyardım ama anLadımki sevgi aşk başka bişey engeLLeri aşmak iki sevenin kavuşması gibi bişey..
Perşembe günü akşam saatlerinde bir arkadaşım intihar etti nedenmi aşk yüzünden şuan yüce mevLamın yanıda semaya erdi Allahım mekanını cennet etsin..
Şimdi ne alaka diyeceksiniz bir insana okadar cok baglanmamak gerektigini anladım çünkü insan oglu cig süt emmiştir ne yapıcagı belli olmaz..
O arkadaşım dedigim insan bir kızı deLicesine sevdi hemde taparcasına ondan başkasını görmez oldu ama kız onu terk edip başkasının kollarına gitti başkasını sevdi o dostumuzda dayanamayıp semaya erdi ..

Ve anLatmak istedigim insanLar okadar pisLik içeren madde oLduLarki dün sevdigini söyLeyen kişi bugün başkasıyla birlikde..
Tek duam benim cektiklerimi oda ceksin sende cek mutLu oLma..

---> Nefret!

Sende Aynı Benim Gibiin İnsan SAndıgın Bi Hayırsıza Gönül Baglamıssın O ıpleri Çözmemiş Koparmış

Sevgiden anlamayan 3 gunluk insanlar Oynamaya Calıştıkları bu oyunun FArkında Degiller
Bir Dert Veren Allah Bin Güldürür Sabırrr ;)

---> Nefret!

Sabrediyorum birgün herşey tersine dönecek hayat yine bana güLecek

okudugun için saoL :)

---> Nefret!

Canım çok üzüldüm:|

Her zaman doğru kişiyi sevmek gerekir,

Yoksa böyle kötü sonuçlar çıkabiliyor.

---> Nefret!

Eet herkes için oyun olmuş aşk.

Zaman çoğu insan gerçekte ne oldugunu, neler hissettrdiğini, nasıl acı çektirdiğini unutturmuş aşkın.

Çok kötü bişeydir. çok acı verir. insanın içini yakar. bi insana aşık olup onun için herşeyi yapmaya hazırken, canını bile vermeye hazırken onun hiçbişeye değmediğini görmek..

Ama bn eminim bizim de karşımıza bizi gerçekten seven ve bizi mutlu edicek insanlar cıkıcak üzenlerin aksine =)

Sende umudunu kaybetme :D

---> Nefret!

umudumu kaybetmiyorum iyiki dostLarım yanımda :)

sedacm umrumda deiL sadece bu arkadaşımın oLayı:) kimseyi haddinden fazla sevmemeliyiz onu anladım :)

---> Nefret!

:)
saoL bitanem
şimdi o arkadaşımın sevgiLisine yaptıgı videoyu izLedim cok kötü oLdum :(

---> Nefret!

okdar çok severken farkediomusun işte değmiceğini . Zamanla herşeyi anlıosun ama artık çok geç oluyo..

---> Nefret!

okdar çok severken farkediomusun işte değmiceğini . Zamanla herşeyi anlıosun ama artık çok geç oluyo..

İşte farkedemiosun. En çok acıtan da o zaten farkedene kadar yaşanılanlar, hayallerin, umutların.. Sonrasında gelen, en kötüsü olan, hayal kırıklığı.

Ne bilim işte zor bi hayat :D:D

---> Nefret!

ask dillere sakız oldu bee kanka :8:

seviorum seni asığım diolar ama tekmeyi basıolar.. bu kadar kolay mı_? böle insanlara sölick tek bişiim var önce büyümeleri gerek :rolleyes:
arkadasna da cok üzüldüm ins sonum ona benzemez ;)

---> Nefret!

ask dillere sakız oldu bee kanka :8:

seviorum seni asığım diolar ama tekmeyi basıolar.. bu kadar kolay mı_? böle insanlara sölick tek bişiim var önce büyümeleri gerek :rolleyes:
arkadasna da cok üzüldüm ins sonum ona benzemez ;)

sanırım sonumuz diyicekdin :)

harbidende sakız oLdu kanka cigneyip cigneyip fırLatıOlar corapken daha iyiydi biraz uzun sürüodu iLişkiLer :)
kanka onLar daha aLtLarına yapıp gezioLar ne dion sen büyümeLerine daha cokk var :)

neyse okuyan qözLeriniz dert görmesin :)

---> Nefret!

Sevgi , Aşk Cok Güzel Duygulardır

Ancak Sevgi Aşk Yüzünden ALLAH'ın Verdigi Canı Almakta Sana , Bana Kalmaz..

Hele Hele Değmeyen Birisi İcin Asla Ama Asla..

Sevdigini Herşeyden , Herkezden Cok Sevebilirsin

Ama Bu Onun İcin Canına Kıyacagın Anlamınada Gelmez..

Ta Ki

Severek Ayrılırsın

Kızın Ailesi Vermez , Kızda Sana Kaçmak İstemez

Gider Başkasıyla Evlenir

Bunu Kaldıramaz Bi Erkek

o Zaman Gider Bende Onunla Beraber Ölürüm!

Seni Sevdigini Bilirsin , Severek Ayrıldıgını Bilirsin

Ama Yapacagı Bişey Yok , Ailesine Karşı Cıkamıyor Evlendi , Gitti Başkasının Oldu..

o Zaman Yaşamayada Gerek Yok Arkadaş..

Kısaca , Sevginin Karşılıgı Yoksa , Başkasına Gittiyse

CEHENNEMIN TAAA DİBİNE KADAR YOLU VAR !

Hayat Her Ne Kadar o Zamanlar Kötü Olsada

GEÇERR , GEÇERRRRRR ..

---> Nefret!

öyLe semih abi ama dinLemedi kimseyi kızda seviyordu sanırım sırf serseriLik vardı diye ayrıLdı off off keşke yapmasaydı mekanı inşLh cennet oLur :/

---> Nefret!

Sevgi , Aşk Cok Güzel Duygulardır

Ancak Sevgi Aşk Yüzünden ALLAH'ın Verdigi Canı Almakta Sana , Bana Kalmaz..

Hele Hele Değmeyen Birisi İcin Asla Ama Asla..

Sevdigini Herşeyden , Herkezden Cok Sevebilirsin

Ama Bu Onun İcin Canına Kıyacagın Anlamınada Gelmez..

Ta Ki

Severek Ayrılırsın

Kızın Ailesi Vermez , Kızda Sana Kaçmak İstemez

Gider Başkasıyla Evlenir

Bunu Kaldıramaz Bi Erkek

o Zaman Gider Bende Onunla Beraber Ölürüm!

Seni Sevdigini Bilirsin , Severek Ayrıldıgını Bilirsin

Ama Yapacagı Bişey Yok , Ailesine Karşı Cıkamıyor Evlendi , Gitti Başkasının Oldu..

o Zaman Yaşamayada Gerek Yok Arkadaş..

Kısaca , Sevginin Karşılıgı Yoksa , Başkasına Gittiyse

CEHENNEMIN TAAA DİBİNE KADAR YOLU VAR !

Hayat Her Ne Kadar o Zamanlar Kötü Olsada

GEÇERR , GEÇERRRRRR ..

:)

---> Nefret!

offffff ya bende sanırım sevgi maduru vede şanssız bir vatandaşım benim madur olmamın sebebi kimseyi sevememek :( insanlardan nefret ediyorum. keşke birine aşık olsaydım en azından sadece onu düşünürdüm. şimdi olmayan aşkımın yerini nefret ettiğim insanlar alıyoooooo :(

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri