http://www.youtube.com/watch?v=SgdvWVxMvjU&feature=related
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 26 Tem 2011 #3 ---> Nefret - Vatan Fatih- 34' Alıntı: emeğine sağlık Genişletmek için tıkla ... saolasın..daha paylaşıcaktım ama içinde argo kelimeler geçtiği için paylaşamadım
---> Nefret - Vatan Fatih- 34' Alıntı: emeğine sağlık Genişletmek için tıkla ... saolasın..daha paylaşıcaktım ama içinde argo kelimeler geçtiği için paylaşamadım
Ares45 Kayıtlı Üye 14 Eki 2012 #5 ---> Nefret - Vatan azmı sarap ıcmedık bu sarkıyla harıka sarkı. dokulen bu kanlar yaralar baglamaz.
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 14 Eki 2012 #6 ---> Nefret - Vatan HaDeS' Alıntı: harika bir sarki gercekten.tesekkurler Genişletmek için tıkla ... Saolasın abi Ares45' Alıntı: azmı sarap ıcmedık bu sarkıyla harıka sarkı. dokulen bu kanlar yaralar baglamaz. Genişletmek için tıkla ... :14:
---> Nefret - Vatan HaDeS' Alıntı: harika bir sarki gercekten.tesekkurler Genişletmek için tıkla ... Saolasın abi Ares45' Alıntı: azmı sarap ıcmedık bu sarkıyla harıka sarkı. dokulen bu kanlar yaralar baglamaz. Genişletmek için tıkla ... :14: