nefret ediyorum

DreamOF

Bayan Üye
Artık gerçekten nefret ediyorum.Sahte sevgiler,iş olsun diye çıkmalar,aşk,sevgi hepsinden nefret ediyorum.Bunların olmadığı bir dünya yok mu!Hayatta zaten her şey çıkar ilişkisine dayalı kurulmuş,herkes neden bunu görmezden geliyor.Bir hafta bir yıl gönlünü eğlendirmek için insanlar neden seviyorum aşığım gibi artık kirlenmiş sözler kullanıyorlar.Belki bunun yeri burası değil ama ben de itiraf ediyorum.Şunu şunu sevdiğimi değil artık bu saklanbaç oyunlarıyla örülü sahte sevgilerden nefret ettiği itiraf ediyorum.Umarım yanlış anlamazsınız...

---> nefret ediyorum

bende şikayetçiyim bundan napmam gerektiğinide bilmez haldeyim ve aşkın yalan oldugunu düşünüyorum.

---> nefret ediyorum

Belki nefret etmekte haklısın ama ne yazık ki nefret etmek çözüm değil. Yaşadığın sürece bunlarla baş etmek zorundasın. Sorun şurada, sen mi güçsülü yoksa bu karmaşalar mı ?

---> nefret ediyorum

sana kesinlikle katılıorum deişmez bi durum bu artık hmn hmn bütün ilişkiler aynı. artık bnde nefret ediorum ve aşka inanmıorum...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri