Nefret&ediyorum!!!

MyRoSe

Bayan Üye
evvet arkadaşlar hayatımızdakı nefretlerımızı haykırıyoruz kıme ve neye nefretiniz varsa

ıkı yuzlu ınsanlardan
kul hakkı calanlardan yuzumuze gulup arkamızdan kuyumuzu kazanlardan
şerefini ıkı kuruş meffate satanlardan nefret edıyorum!!

abLa ben.. iki yüzLüLerden dönekLerden !!! YaLancıLardan .. yüzüme gülüpde benim arkamdan konuşup .. arkadaşlarımlar aramı bozandan nefret ediyorum ...;)

:D hahaha sokaqa tüküren ayılardan hahaha :D açıkcası herşeyden nefret ediom :D artıqq bir kaç kişi hariç :D

Burada kendini farklı göstermeye çalışan kendini bişey zanneden , aynaya bakmayıp kimseyi begenmeyen iki yüzlü insanlardan nefret ediyorum ;)

bu sitede war bi kaç kişi alınan alınır ! :D

Burada kendini farklı göstermeye çalışan kendini bişey zanneden , aynaya bakmayıp kimseyi begenmeyen iki yüzlü insanlardan nefret ediyorum ;)

bu sitede war bi kaç kişi alınan alınır ! :D

:106::106::106::106::106::106::106::106:

exstoooo!!!!!!!
trafıkdekı canavarlardan tvde en guzel fılmın ortasında verılen reklamlardan nefret edıyorum!!

kışıselleşdırmeyelım:)
ımalardan nefret edıyorum kış mevsiminden ve pazar gunlerinden nefret edıyorum!!!

otobüste telefonu çıkarttığımda öğüt verenleden nefret ediorum

ilgi çekmek için saçma sapan hareketler yapanlardan nefret ediorum

en önemlisi oks den nefret ediorum:D

on yargılı ınsanlardan surekli başkalarının hatasını kurcalayıp kendı hatalarını gormeyenlerden yargısız ınfaz yapanlardan nefret edıyorum!

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri