Nefesinizi açın, hayatınız değişsin

' Kontes..

Bayan Üye
Nefesinizi açın, hayatınız değişsin

Nefes=Hayat
Doğar doğmaz aldığımız ve her an içimize çektiğimiz yaşam enerjimiz! Dünyaya ilk geldiğimiz anda aldığımız ve gene dünyadan ayrılırken verdiğimiz en son şey: NEFESİMİZ! Hepimiz nefes almanın ne kadar hayati bir şey olduğunun farkındayız. Yemek yemeden uyumadan su içmeden saatler geçirebilirken NEFES ALMADAN sadece birkaç dakika yaşayabiliyoruz! Dolayısıyla nefesimiz ve onu alış şeklimiz hayatımızla ve onu yaşayış şeklimizle derin bir bağlantı içinde.
Soluduğumuz havadan aldığımız oksijen vücudumuzun en önemli ve vazgeçilemez enerji kaynaklarından biri ve yine yediğimiz yiyeceklerden kullandığımız temizlik malzemeleri ve kozmetik ürünlerinden aldığımız toksinlerin önemli bir bölümü vücudumuzdan nefes yolu ile aldığımız oksijenle dışarı atılıyor. Peki insanların çoğunun kısıtlı nefes alışkanlıkları olduğunu biliyor muydunuz?
Nefesinizi açın hayatınız değişsin!

Kendinize sorun bakalım:
• Her gün sabah yataktan nasıl kalkıyorsunuz?
• Biyolojik yaşınıza göre kendiniz daha yaşanmış hissediyor musunuz?
• Yapmanız gereken ve daha da önemlisi YAPMAK istediğiniz işleriniz için yeterli enerjiniz var mı?
• Saatlerce uyuduğunuz halde yataktan sanki hiç uyumamış ve dinlememiş gibi mi kalkıyor musunuz?
• Ağrı kesici uyku ilacısakinleştirici vb. birtakım ilaçları ya da kafein içeren çay ve kahve gibi içecekleri almadan da her zamanki günlük hayatınıza devam edebiliyor musunuz?
• Halsizlik gerginlik bitkinlik konsantrasyon eksikliği unutkanlık enerji düşüklüğü güçsüzlük artık kanıksadığınız bir hal mi aldı?Kuantum Yaşam ve Öğrenci Koçluğu Bireysel Seansları
Klasik Fizikle Kuantum Fiziği arasındaki temel ayrılık Klasik Fizik evrenden madde ve enerji var derken; Kuantum fiziğine göre evrende her şey sadece ve sadece enerjiden oluşmaktadır ve enerji madde halindeki sıkıştırılmış enerjinin formunu değiştirebilir. Evrendeki en büyük enerji de düşünce enerjisidir; kısacası bizler düşüncelerimizle hayatımızı değiştirip yeniden yapılandırabiliriz!
"Kuantum Yaşam Koçluğu" çalışması günümüzde yaşam koşturması içerisinde kendi hayatlarına yön vermek hedefleri doğrultusunda ilerlemek isteyen bireyleri sınavlara hazırlanan öğrencileri kariyer basamaklarında yükselmek isteyen kişileri nasıl hedeflerine taşıyabileceklerini gösteren özel yöntemlerden oluşmaktadırHızlı okuma
• Okuma ve beyin.
• Okuma ve göz.
• En iyi dış koşulların hazırlanması.
• Hızlı okuma giriş testi.
• İlk okuma hızının belirlenmesi.
• Hızlı okumayı engelleyen faktörler ve çözümleri.
• İleri okuma teknikleri.
• Okumada yeni uygulamalar.
• Anlama yeteneğini geliştirme.
• Esnek okuma.
• Seçmeli okuma.
• Paragraflar nasıl okunur.
• Kaymağını alma tekniği.
• Suratlı okuma yöntemleri.
• Alıştırmalar.
• Göze çeviklik kazandırma.
• Gözün hareket yeteneğini geliştirmek.
• Hızlı satır takibi ve kelimeleri hızlı bir şekilde görmek.
• Göz oryantasyonunu sağlamak.
• Gözün odaklanma çevikliğini arttırma.
• Gözü esnetme.
• Gözün görme alanını genişletmek.
• Konsantrasyon geliştirme.
• Sağdan sola ve dikey görmeyi geliştirme.
• Kelime gruplarına odaklanma.
• Göze ritim kazandırma ve gözün hareket yeteneğini arttırmak.
• Görsel algılamayı geliştirme.
• İkili üçlü kelime gruplarına odaklanma.
• Beynin eksik harf ve kelimeleri tamamlaması.
• Gözün blok okumaya alışması.
• Dikkati ölçmek.
• Algılama hızını arttırmak.
• Gözün hızlı okumaya alıştırılması.
• Kelime bulma.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri