Nefesin Karışınca Bir Başka Nefese..

bal_böceği

€q0iSt
Prenses
Kayıtlı Üye
Yeni doğmuş bebeklerin mucizesiyle..Her sabah mahmur tadında açıyorsun gözlerini..sihirden gözlerine başka bir göz bakınca..ve kağıttan gemiler gibi beni de bırakınca sulara..Şairliğim kaybolacaksen şiirim kalacaksın..
Nefesin Karışınca Bir Başka Nefese.. ….
Nefesin karışınca birbaşka nefese.Tenine yabancı bir el dokunduğunda
Düşündükçe gözlerindeki yıldızları..Düşüyor kollarıma vuslatın cesedi..Boğulan balıklara nefes olamıyorum..Yavaş yavaş öldürüyor ıstırabın…Saçların başka bir yüze dökülünce;.Beddualarım beni bulacak..Usulca. nefesim sakınacak benden
Hiçbir şairin mahlası kalmayacak..Bazen hiçbirşey olmak ister ya insan
Silinecek nagehan hayallerim unutacaksın..Şairliğim kaybolacaksen şiirim kalacaksın....

Sen sildin kuşların pencereme çizdiği resmini..tuttuğun ellerim şimdi et yığını
heyula gecelerde kaybolmuşum..Artık yürüyemiyorum yorulmuşum.Artık korkmadığım bir uçurumda ağlıyorum..Sana yazdığım hiç okunmamış mektupları
şimdi mezar taşlarına yazıyorum...Sen bilmiyorsun ben kahroluyorum..Birzaman dokunduğun avuçlarımda;.Geçmişin yalancı günlerine aldattım kendimi
sadece masum çocuklara bıraktım adını….sesim kısıldıgözlerimde yağmursuz bulutlar var bir benim geride affedilmek istemeyen günahkar…

Yeni doğmuş bebeklerin mucizesiyle her sabah mahmur tadında açıyorsun gözlerini..sihirden gözlerine başka bir göz bakınca ve kağıttan gemiler gibi beni de bırakınca sulara Şairliğim kaybolacaksen şiirim kalacaksın...

Sana biriktirdiğim günleri göremedin..Ne olur ver dediğim bade zehri vermedin
heyula gecelerde kaybolmuşum..Artık yürüyemiyorum yorulmuşum...

Nefesin karışınca birbaşka nefese..Tenine yabancı bir el dokunduğunda
Düşündükçe gözlerindeki yıldızları..Daralan göğsümü parçalamak istiyor ellerim
Her yüzde zemheri bir silüet aynalara bakamıyorum.Kahır dolu acı günlerin unutulduğu gibi..Sende beni unutacaksın bir başka yüze güldüğünde
Ey sewgili ne kaldı bizden geriye;
Dokunulmuş bir ten ve tutamadığım gülüşlerin kaldı..Ve birde sana uluşamadan yığılan somuttan bir cesedim..Saçlarına dokunan yabancı elin benim sebebi
Gölgeme bile bakmaya yüzüm kalmadı.Hiçbir elin kudreti yetmez adını lekelemeye Sana başka bir el dokununca ben kirleniyorum Bu kez cemrelerin mezarıma düşmesini bekliyorum

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri