Nedir Bu Mesaj Silme ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

endLesS

Webmaster
S.a

Yazdıgımız mesajLar sılınmıs bazı konularda kılıt vs konularında kılıt atılmadıgı ıcın uyarı maksadınla yazı yazdık onLar gitmiş aşkını ıtıraf ette yazı yazıyoruz sılınıyor yorumlarda duzenlemeler yapılıyor anlayamadıgım zararlı bı yazı yazmıyoruz kı altına yazsın kim yapıyorsa bu sekıLde habıre mesajLarımız veya baskasının bızım hakkımızda yazdıkları edıtlenecek mı ?

---> Nedir Bu Mesaj Silme ?

Hangi Yazıların Editlendi Melihcim ?

Link Varmı

Kim Düzenliyor

Siliyorsa

Buraya Yazar.

Bizde Görürüz.

giysiler için pratik bilgilerde aynı konu vardı görevli arkadaşı uyardım oda kilitlemiş
sorun ne ?

senden sonra bır yorum yapmıstım sadece kılıt atılmadııgı ıcın sorun falan yok oraya yazılırdı benım bıldıgım şu şekilde yasak oldugu ıcın veya sohbet yok falan ..

Melihcim Nazlı Bazı Mesajlarını Editlemiş Filan Bilmiyorum Neden Editlediğini Sorarsın Sen ..

En Üstteki Linktede Daha Önce Açılmış Konu O Yüzden Çöpe Atmışlar

Kanka anLadım demek ıstedıgınıde neyse Tmm semıh anLadı sanırım demek ıstedıgımı :)

Konu Sapmasın.

Verilen Konular Kilitlenir.

Ben Melihin Demek İstedigini Anladım.

Uzatmanın Manası Yok.

http://www.duslerforum.org/giysiler-icin-pratik-bilgiler-t165045.html

bu linkte ne senin ne de anılın msjı yoktu.duygu linki vermişti görevli arkadaşlar kilitlesin demişti bn de kilitledim.duygunun msjından sonra sen msj yazmamıştın.derdim ne snn msjını durduk yere sileyim ya

hem silmiş olsaydım altta bu msj nazlı tarafınan silinmiş diye uyarı verirdi adminler de görürdü.

http://www.duslerforum.org/endless-pages-t141246p4.html

burda da bnm ismim geçen yerleri editledim cansu Allah nazlıya bağışlasın demişti Nazlı kısmını editledim.niye editlediğimi de burda açık açık yazayım istersen :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri