neden yalnızım

Ehre

Kayıtlı Üye
neden yalnızım acaba :) arkadaşlarım sevgilileriyle eğlenmekte mutluluk içerisinde ama ben baka kalıyorum. çok param da yok :3dth8: acaba mutluluk adam mı seçiyor??

---> neden yalnızım

çok fazla kafaya takılmaması gereken bir konu diye düşünüyorum.

[MENTION=165455]Ehre[/MENTION] takma yani :D

---> neden yalnızım

takmıyorumda be kardeşim canım sıkılıyor böyle biriyle ilgilenmek iyi oluyorda

---> neden yalnızım

takmıyorumda be kardeşim canım sıkılıyor böyle biriyle ilgilenmek iyi oluyorda

bak kardeşim kaç yaşındasın bilmiyorum da bugün 10 tane kıza mesaj atsan elbet biri geri döner.yani yalnızlık bahane , gerçek olan evet bu , ben buna gerçekten değer veririm , gerçekten ilgilenirim diyeceğin biri olması lazım.

---> neden yalnızım

Hayırlısı kapını çalmadıktan sonra yalnız olmuyorum desen ne. Birini sevmek istersin en ihtiyacın olan zamanda terk edip gider acılarla başbaşa kalırsın. Yoksa sana gelecek iyi kişiyi bekliyorsun demektir bence :)

---> neden yalnızım

bak kardeşim kaç yaşındasın bilmiyorum da bugün 10 tane kıza mesaj atsan elbet biri geri döner.yani yalnızlık bahane , gerçek olan evet bu , ben buna gerçekten değer veririm , gerçekten ilgilenirim diyeceğin biri olması lazım.

katılıyorum... hahaha

---> neden yalnızım

hmmmmm......bence,
kendinle mutsuz olabilirsin..yanlizsanda dogru insani bekle kalben ve mantiken..

sahsen her 3/5aya sevgili degisenlerdende bir halt olmaz zaten

zamana birak.ve herzaman hayirlisini iste.....

---> neden yalnızım

Öncelikle yalnızlık tercihtir . Para her zaman mutluluk değildir, huzur hiç değildir. Bırak hayatı akışına bunlar kafaya takılacak şeyler bile değil.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri