Neden ' X ' Takımlısınız ?

Mastor

Kayıtlı Üye
Türkiye de futbolun ve futbol takımlarının çok büyük önemi var.
Herkes mutlak bir takım tutar, futbol ile ilgilenmese dahi muakkak bir rengi vardır.
Takımlarınıza Sempatizanlığınız nereden geliyor ? Sizi kim ' x ' takımlı yaptı ?

Ana soru ;

Neden ' X ' Takımlısınız ?

---> Neden ' X ' Takımlısınız ?

Beşiktaşlıyım. Kimse bana sen beşiktaşlı ol demedi aksine başka takımlar söylendi ama bu seçimimi değiştirmedi.

Aileden Galatasaraylıyım. Soy ismimizden olan bir kimse, başka takım tutmaz.
Herkes Galatasaraylıdır.
Bizde iki takım sevdası vardır.

- GalataSaray

- AdanaDemirSpor

Önce GalataSaraylı olup, sonra tüm aile'nin Galatasaraylı olduğunu farkettim.
Meğer tüm cet Galatasaraylı imiş.
Doğru Tercih.
Ezeli rakibimizden 6 Gol yediğimiz maç sonrası olsun,
Tromsö gibi bir takım'a avrupa kupalarında elendiğimiz zaman olsun,
Maddi sıkıntıların takımda tavan yaptığı zamanlar olsun,
Okula yada başka bir yere başımız önde girmedik.

Türkiyede önemli başarılar yakalamış en fazla kupa kaldırmış,
Türkiye'yi Avrupa'da statü atlatmış, tarihi zaferler kazandırmış, dünyada 1 numara olmuş, tüm dünyanın saygı duyduğu ve sportif açıdan en kötü olduğu zamanlarda dahi saygı kaybetmemiş bir takımın taraftarı olmak gurur vericidir.

;

AdanaDemirSpor ise şehrimin takımıdır. Yine aileden herkes DemirSporludur.
İlk stadda maç izlemem çok küçük yaşlarda DemirSpor ile oldu. Mavi ile lacivertin ahengini sevdim.
Bende Galatasarayın ve DemirSporun yeri ayrıdır.

Galatasaraylıyım :) doğuştan Baba Mesleği :p

Benim hikaye biraz uzun anlatayım müsadenizle :) Sabırla okuyan arkadaşlara teşekkürler ...

Henüz 5 yaşındayım , Annem ve Babam çalıştıkları için kreşe giderdim.Annem her akşam işten çıktıktan sonra alır beni eve geçerdik.

Soğuk,karlı bir cuma günüydü , Babam beni almaya gelmişti ilk defa hem de öğleden sonra 2-3 gibi yani işte olması gerekiyordu o saate . Neyse aldı beni geçtik iş yerine orda arkadaşlarının tuttuğu bir minübüse bindik ve yola çıktık .

Nereye gidiyorduk bu kadar adamla diye düşünüyordum ama birtürlü babama soramıyordum :)

Yolda giderken telefon geldi babama , annem'di arayan , telaşlı bir sesle "yetiş çabuk Emreyi bir adam gelip almış gitmiş " diye sesi geliyordu :D Babamda gülerek merak etme yanımda ben aldım Kayseriye maça gidiyoruz dedi :) Annem bağırıp çağırıyordu tabi bu soğukta o çocuğun ne işi var felan diye :D

Neyse geldik Kayseriye ve öyle bir soğuk var ki stadda babamın omuzundayım maçı izliyorum babam üşümüş ellerimi ovalarak ısıtmaya çalışıyordu,yüzüm soğuktan kıpkırmızı olmuştu :) ayaklarım donmuş parmak uçlarımı hissetmiyordum. İşte o gün ELAZIĞSPOR'LU oldum :) Benim memleketmin takımını tutmama babam vesile oldu.

Çok sevdiğim köşe yazısından bir kısım:
Viyana kapılarında
tutunmak
Girişte çıkışta
söz hak ve pay sahibi olmak
Fenerli olmak
Canda olmak birlikte olmak
her şeyden önemlisi :
Fenerbahçeyi analiz edip tatmak
Tarihi bilip bedenle buluşturmak
Onunla gülüp onunla ağlamak
Onunla yaşayıp onunla nefes almak

Bir sabah tuttu babam elimden
Götürdü beni en buyuk sevgiye
Dedi ki Gönül ver sen bu renklere,
bırakma onu en kötü gününde.
İşte ben o günden beridir sana,
Deliler gibi aşığım Kanarya,
Kalp dursa bir gün akıl unutsada,
Ben seni ruhumla sevdim Kanarya...

Hani derlerya bu "bu sevda babadan miras"; bir sabah tuttu babam elimden götürdü beni en büyük sevgiye.. ha işte ben bunları hiç yaşamadım :) ne babam tuttu elimden ne amcam ne de dayım.. Televizyonda gördüm ben onu; renklerini gördüm.. taraftarını gördüm armasını gördüm... ben Fenerbahçeyle tanışmamı hatırlamıyorum bile.. bilmiyorum ne zaman Fenerbahçeli oldum.. çünkü ben Fenerbahçeli olmadım, Fenerbahçeli doğdum... Sarı Lacivert diyorum soranlara inat.. yalnız öğrendim bu sevdayı.. git gide pekişti içimde.. ben büyüdükçe içimdeki Fenerbahçe büyüdü... Sarı lacivert bi dünya yarattım kendime çevremdeki tüm renklere inat... bu sevgiye neden olur mu ? :) Fenerbahçe bir sevdadır.. hatta sevda kelimesi azdır.. Fener aşkını vurgulayacak başka harf öbekleri şarttır... o bambaşka bir duygu.. bi ayrıcalık...

Açık ve Net ; Başka Takım Yok
Bir de Lafımız var Erkek Adam Renkli Takım Tutmaz xD

Tabiki Fenerbahçe Zira Ortada TutuLacak Başka Bir Spor KLübü Veya Takım Yok :R

Başka takım yok gibi cevaplar vermeyin yazacaktım ancak buda bi yorum xD

Başka takım yok gibi cevaplar vermeyin yazacaktım ancak buda bi yorum xD

Sen Soru Sordun Ben Cevap Verdim :) Nedenini SöyLedim İçin Ferah OLsun O AkLına GeLen Yorumu Farkındayım Gereksiz Yere GerginLik Çıkar Konuyu Açıyorsan Tarafsız Bir ŞekiLde YorumLarına KatLanıcaksın ;)

Soruyu anlasa idin bu şekil cevap vermezdin zaten.
Saygı duyuyorum herkesin düşüncelerine.
Kolay Gele. Konu kaldığı yerden devam etsin.

Soruyu anlasa idin bu şekil cevap vermezdin zaten.
Saygı duyuyorum herkesin düşüncelerine.
Kolay Gele. Konu kaldığı yerden devam etsin.

EyvaLLah Sen Sarı Seversın Ben Siyah Gibi Bu İşLer Amaç Kırmak DeğiLdi Görüşmek Üzere İyi ForumLar.

Doğduğum, büyüdüğüm ve yaşadığım şehrin takımı :pp

Aslında önceden pek de ilgilenmiyordum
lakin forumdaki hemşerilerim lokumum, damla ve yaren sayesinde doğru yolu buldum xD

Çok Aşırı Bir Fanatikliğim Olmasada Fenerbahçeliyim :) Nasıl Olduğuma Gelince 5-6 Yaşlarında Bir Çocukken Radyoda Maçları Dinlerdim. Spiker Fenerbahçe Kelimesini Söyledikçe Bende Bir Kıpırdanma Başladı Ve Adı Çok Hoşuma Gitti xD İşte Öyle Öyle Fenerbahçeli Oldum.. Yalnız Belirtmeden Geçmeyeyim Ailemde Benden Başka Fenerbahçeli Yok Ve Babam Hasta Galatasaraylıdır xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri