SuqArbOy
Kayıtlı Üye
çünkü bunalımlı yalnızlığı en güzel açıklayan;
“Mektupları şişedeyken bir de bakmış deniz yokmuş, tek başına dans ederken mutsuzluktan sarhoşmuş .. ” - 17
çünkü kötü sonla biten bi hikayeyi en güzel betimleyen;
“yürürüm ipte ağım yokken hemde kopkoyu içim .. inan çok çalıştım bu kalpsiz dünyayı sevebilmek için .. ” - Aşk Kırıntıları
çünkü en gerçekçi;
“Birkaç yaralı ruh, birkaç bira şişesi .. Elimizde bunlar var, mutlu olmaya yetmez ki .. ” - Bazı Yalanlar
çünkü en “keşke”li;
“Belki de her şey biterse bir şey başlardı .. Ama o hiç konuşmadı, sadece baktı .. ” - Bir Kadın ve Bir Erkek
çünkü hatırladığı anıları ve acıları en güzel hissettirebilen;
“Yağmur yağdı bütün gece damlalar penceremde. Bir şey olacağı yok ama insan bekliyor, bekliyor işte ..” - Galatada Rıhtımda
çünkü herkesin en az bir kere dediğini bulan;
“Çünkü beni çok kanattın, çok sevdiğim bir yalandın .. ” - Gönülçelen
çünkü tepkisizliği en doğru anlatan;
“Yüzüm gözüm toz toprak, yağmurların yıkamaz. Kalbim kabuk bağlar içim artık acımaz.” - Hiç Kimse Bilmez
çünkü ayrılığı, vazgeçişi ve çaresizliği tek şarkıda iliklerine kadar yaşattıran;
“ben kesilene kadar yüzdüm ama görünmeyince karan bıraktım kendimi.battım bir taş gibi .. yanmıştı , çizilmişti ama seyrettim ağlayarak sabredip çok sevdiğim bir filmi .. artık yalnız senin için üzülüyorum, bitti, zor oldu ama bitti.
benim de zaten hiç gücüm yok, yüzüm yok, hiç umudum yok .. ama bil ki farklı bir hayaldi .. işkenceydi bazen, bazen çok güzeldi .. ama anlıyorum sesinden kurtulmuşsun sen. nokta konmuş, bitmiş en güzel hikayem ..” - En Güzel Hikayem
çünkü her dinleyişte masum bir aşkı anımsatan;benim de zaten hiç gücüm yok, yüzüm yok, hiç umudum yok .. ama bil ki farklı bir hayaldi .. işkenceydi bazen, bazen çok güzeldi .. ama anlıyorum sesinden kurtulmuşsun sen. nokta konmuş, bitmiş en güzel hikayem ..” - En Güzel Hikayem
“Sıcaklığını verirken sen bana sızayım aniden kollarında .. ” - Mavi Kuş ile Küçük Kız
çünkü, herkesin bir “o”su olmasına rağmen, o’nu tek bir şarkıda toplayabilen biri; “Onun her anı heyecan dolu. Beni üzdüğü zamanlarda bile yokluğunu hissetmek beni korkuturdu.” - O