Neden neden neden siliniyor yorumlarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yağmurda ağlar

Bayan Üye
Yaptığım yorumlar ya değiştiriliyor ya siliniyor. Bu ne garip bir iş... Durduk yere neden siliniyoooooooooooooooooooor....Diesel gibi olun derim ben diğer adminlere... İşinize geldiği gibi değiştiremez ve silemezsiniz mesajları. Ayıptır ayıııııp.... Hırs ve ihtiras bir insanın gözünü bu kadar mı kör eder. Ama gerçekten ayıp. Hangi yorumumda küfür ve hakaret var... Bana biri bunu açıklamak zorunda. Kim neden niye siliyor yorumlarımı ve mesajlarımı. Bundan sonra kaydediyorum yazdığım her mesajı görüntüsü ile.

Herkes ayrı telden çalıyor. bir tek diesel gerçekten dobra ve gerçekten herkesi eşit tutuyor. hırsına kapılmadan at gözlüğü takmadan yönetiyor. biraz bu işin formülünü öğrenin derim bilmeyenlere...

Ve cevap bekliyorum... Neden neden neden.....

---> Neden neden neden siliniyor yorumlarım.

Şimdi Öncelikle ..

Öncelikle Bir Konu Açtınız Konu Neden Kilitleniyor Diye , Diesel de O Konuda Size Hak Verdi ..

Ama Egolarınızı Tatmin Edemedinizki Geldiniz Bayram Konusunada Salça Oldunuz 2 Bayan :)

Bende Tatsızlık Çıkmasın Diye Sildim Bilmem Anlayabildiniz mi .

Ben İki Senedir Burdayım , Adminim Bana Kimse Şuna Benze Şöyle Ol Demedi Diyemezde İlk Once Kendi Yanlışlarını Düzelt Sonra Başkalarınınkini ..

Yani Hiç Abartmayada Gerek Yok , Konu Büyümesin Diye Silindi Mesajlarınız . Admin Olmak Sadece Küfür Ve Hakareti Silmek Değildir :)

Ayrıca At Gözlüğü Nedir Bilmiyorum At Değilim .. Ama Siz Biliyorsunuz Sanırım .

Salça?.... Ne kadar basit bir kelime.. salça olmak ne demek acaba...?

Orada açılan bir mesaj vardı zaten tekrar garip bir şekilde aynı konunun açılmasını yadırgadım ve eleştirdim. Ve bu da benim hakkım.

Konunun uzamasından çekindiniz çünkü yaptığınız ayıbı biliyordunuz ve cevabınız yoktu... Ve cevap veremeyeceğiniz için sildiniz. Ve diesel hak verdi ama bir nevide ders verdi. ***

Bilmem anlatabildim mi?

Ego tatmimine gelince....

Zaten kilitlenen konunun yorumunda yazmıştım. Ego tatmini yüzünden kilitlenip aynı konu iki kere açıldı diye. Yani benim bir egom olamaz. olması içinde bir sebebim yok.

Benim kimseye yanlışım olmaz ve olamazda... Sanal alemi o kadar da ciddiye alan bir insan değilim. Ama haksızlık varsa en ufak bir konu olsa dahi kim olursa olsun haksız olduğunu belirtilim... Anlayana misali...

At gözlüğü ile bakmak için at olmaya gerek yok... Evet ben çok iyi biliyorum.. Çünkü bu tip insanlarla çok karşılaşıyorum ne yazık ki...

Tartışma çıkmasın diye silindi diyrsunuz... Pardon ama tartışma olduğu an yada öyle bir seyire giderse konu kilitlenir... (basit nedenlerle kilitlendiği gibi yada saçma nedenlerle)

Her neyse... en azından adminlik mantaliteniz belli oldu(sizin).. teşekkürler.

Salça?.... Ne kadar basit bir kelime.. salça olmak ne demek acaba...?

Orada açılan bir mesaj vardı zaten tekrar garip bir şekilde aynı konunun açılmasını yadırgadım ve eleştirdim. Ve bu da benim hakkım.

Konunun uzamasından çekindiniz çünkü yaptığınız ayıbı biliyordunuz ve cevabınız yoktu... Ve cevap veremeyeceğiniz için sildiniz. Ve diesel hak verdi ama bir nevide ders verdi. ***

Bilmem anlatabildim mi?

Ego tatmimine gelince....

Zaten kilitlenen konunun yorumunda yazmıştım. Ego tatmini yüzünden kilitlenip aynı konu iki kere açıldı diye. Yani benim bir egom olamaz. olması içinde bir sebebim yok.

Benim kimseye yanlışım olmaz ve olamazda... Sanal alemi o kadar da ciddiye alan bir insan değilim. Ama haksızlık varsa en ufak bir konu olsa dahi kim olursa olsun haksız olduğunu belirtilim... Anlayana misali...

At gözlüğü ile bakmak için at olmaya gerek yok... Evet ben çok iyi biliyorum.. Çünkü bu tip insanlarla çok karşılaşıyorum ne yazık ki...

Tartışma çıkmasın diye silindi diyrsunuz... Pardon ama tartışma olduğu an yada öyle bir seyire giderse konu kilitlenir... (basit nedenlerle kilitlendiği gibi yada saçma nedenlerle)

Her neyse... en azından adminlik mantaliteniz belli oldu(sizin).. teşekkürler.
Salça Basit Kelimemi ? Bazılarına Kullanmak Gerekir ..

Konunun Uzamasından Çekinmedim , Ayrıca konu Sanırım julıet ın konusuydu , senide ilgilendirmiyorduki hani basit tabir var varya salca olmak sen gene aynısını yaptın ..

Bence Sen Reel Yaşantından Baya Bir Sıkıntı Çekiyorsunki Gelip Parmaklarında Artislik Yapıyorsun Burada :) Allah Hakkında Hayırlısını Versin :)

Senin Gibilerindende Adminlere Sabır Versin :) Sana Daha Cevabım Yoktur .

Hee Ayrıca Yalakalık İyi Bir Şey Değildir Kardeş :) Anlayana Misali ..

İlla kişi kendi konusunu savunmaz. Bunu tabi anlama kabiliyeti önemlidir.?

benim nerde ne yaşadığım seni ilgilendirmez terbiye sınırını aşma...

Yalakalık bana değil ama yakışana yakışır bundan sanane?

Aklın sıra beni rencide etmeye çalışıyorsun ama çok uğraşma bence.. tınlamam yani... çünkü bu yazdıklarını okuyanlar ağızlarıyla gülmezler sana,,,, gülerler..

Anlayana misali....

Taklitler aslını yansıtır diye bir laf vardır. Benim lafımı bana söyleyeceğine kelime hazineni geliştir ki kendi fikirlerinle yorum yap.

Her ne olursa olsun karşında tanımadığın bir insan var ve uslubuna dikkat et... Bu senin kişiliğini yansıtır.

Senin Gibilerindende Adminlere Sabır Versin Sana Daha Cevabım Yoktur .

bu ne biçim bir uslup... Sen kendini dev aynasında mı görüyorsun yahu.. Sen kimsin ki karşındaki insana böyle bir hitap şekli ile yorum yapıyorsun.

Ayrıca bir insanın yaptığı birşeyi doğru demek örnek alın demek yalakalık değildir ama senin bunu anlaman için biraz daha büyümen lazım.

Sokak ağzını buraya taşıyarak kişiliğini zaten koydun buraya. Bence daha yazma yazdıkça batıyorsun.

Ve son olarak senin açtığın taklit konusunda yaptığım yorumda daha diesel ortada bile yoktu... Benden çok sonra yazdı.. gözlerinle bakarsan görürsün...

Aslında fazla birşey de beklemiyordum senden... tahminim gibisin. Neyse sana bol bol basitlikler... izlemek güzel oluyor. Hep bu tarz yaz.. en azından güldürüyorsun bu da bir başarı...

Pes diyorum pes ediyorum.
(bu lafımı da umarım kullanmazsın.)
...(nokta) noktadan sonra virgül gelmez.
(göremezsin onu diye üç tane ekledim. birini görmezsen birini gör diye.)

İlla kişi kendi konusunu savunmaz. Bunu tabi anlama kabiliyeti önemlidir.?

benim nerde ne yaşadığım seni ilgilendirmez terbiye sınırını aşma...

Yalakalık bana değil ama yakışana yakışır bundan sanane?

Aklın sıra beni rencide etmeye çalışıyorsun ama çok uğraşma bence.. tınlamam yani... çünkü bu yazdıklarını okuyanlar ağızlarıyla gülmezler sana,,,, gülerler..

Anlayana misali....

Taklitler aslını yansıtır diye bir laf vardır. Benim lafımı bana söyleyeceğine kelime hazineni geliştir ki kendi fikirlerinle yorum yap.

Her ne olursa olsun karşında tanımadığın bir insan var ve uslubuna dikkat et... Bu senin kişiliğini yansıtır.

bu ne biçim bir uslup... Sen kendini dev aynasında mı görüyorsun yahu.. Sen kimsin ki karşındaki insana böyle bir hitap şekli ile yorum yapıyorsun.

Ayrıca bir insanın yaptığı birşeyi doğru demek örnek alın demek yalakalık değildir ama senin bunu anlaman için biraz daha büyümen lazım.

Sokak ağzını buraya taşıyarak kişiliğini zaten koydun buraya. Bence daha yazma yazdıkça batıyorsun.

Ve son olarak senin açtığın taklit konusunda yaptığım yorumda daha diesel ortada bile yoktu... Benden çok sonra yazdı.. gözlerinle bakarsan görürsün...

Aslında fazla birşey de beklemiyordum senden... tahminim gibisin. Neyse sana bol bol basitlikler... izlemek güzel oluyor. Hep bu tarz yaz.. en azından güldürüyorsun bu da bir başarı...

Pes diyorum pes ediyorum.
(bu lafımı da umarım kullanmazsın.)
...(nokta) noktadan sonra virgül gelmez.
(göremezsin onu diye üç tane ekledim. birini görmezsen birini gör diye.)

Valla Kaç Yaşındasın Bimiyorumda Bana Göre Büyüyememişsin ..

Ben Sınırımı Bilirim Sana Göre Sen Kendi Konuştuklarına Bak ? Yakışmıyor bir bayana .

sanane demıssın , sen zaten kımsınkı sen benı ılgılendıresın ..

Sonra Kısaltma Bir Küfür Yazmıssın Bu Senin Terbiye Ve Beyin Yapını Gösterir ..
Hani Bizde Çok İyi biliriz en babalarını :) Hani Anlayana Misali .

Kelime Hazineni Genişlet Diyeceğine İlk Önce Adam Gibi Konuşmayı Öğren ..

Aynı Şekilde Benim İçin Kendi Kendi Kararlar Alma Ben Seni İlgilendirmem yoluna Bak sen .

hitap şeklimden bahsetmıssın , kendı yazdıgın yazıyı oku anlarsın senınkı nasılsa benımkıde oyle .

Dediğim Lafı Tam Anlamadan Aklınca Yorum Yapmıssın Ama İşte Malesef Aklınca :)

Ben Yeterince Büyüğüm Zaten Bence Sen Kafanı Büyüt . Yetişkin Olmadan Önce Adam Olmasını Öğren ..

Kapasiteni Zorlayıp Birşeyler Yazmıssın Fakat Sende Beni Güldürüyorsun Bana Sokak Agzını Buraya Tasıma Diyorsun Ama Kendin Kısaltarak Küfür Yazıyorsun :)

Yazık Sana .. Esas Sana İyi Basitlikler ..

Hadi Eyvallah ..

Çünkü bu tip insanlarla çok karşılaşıyorum ne yazık ki...

SozcukLerıne dıkkat etsen sevınırım .
Burası ınternet ortamı
hoş guzel bır forum
sevgılıme karsı bu tur konusmalarından sonra
herhangı bır terbıyesızlık yapmak ıstemıyorum

Sana noluyor dersen
1cısı o benım canım
2cisi de eğer bır kızsa sorunu
olan devreye ben gırerım.
bu yuzden dıyorum kı
terbıyenı onune al konusmalarına dıkkat et

Buda Son Girişimdir Bu Konuya

Çünkü bu tip insanlarla çok karşılaşıyorum ne yazık ki...

SozcukLerıne dıkkat etsen sevınırım .
Burası ınternet ortamı
hoş guzel bır forum
sevgılıme karsı bu tur konusmalarından sonra
herhangı bır terbıyesızlık yapmak ıstemıyorum

Sana noluyor dersen
1cısı o benım canım
2cisi de eğer bır kızsa sorunu
olan devreye ben gırerım.
bu yuzden dıyorum kı
terbıyenı onune al konusmalarına dıkkat et

sondan değil baştan okuyun konuyu... offf ya... sana ne oluyor diye sormam çünkü beni ilgilendirmez... arkadaşıdır derim kendi kendime irdelemem yani... önemli de değil bu konu benim için...
ancak direk sataşarak konuya girdin. benim terbiyeme kadar neler var neler dikkat edilecek..

takviye geldi galiba..

sırada kim var...
buyuran gelsin... ışığı gören geliyor zaten...

siz devam edin... güzel oluyor... ha bu arada sevgilin sözde okumamıştı... okumayacaktı... sonra ne dürttü anlamadım tükürdüğünü yaladı. ben bir bayan olarak bile bunu yapmıyorum...

neyse şekerler... herkes neyin ne olduğunu görür... görecek... konu da ben mi terbiye sınırına çıkmışım yoksa başkası mı?

peh peh...

ha bu arada başka kelimeler öğretmeyeceğim üzgünüm. bu kadarla idare edersiniz.

Sen ne salça oluyon dıye bı laf soyleseydın
bu sefer hiç hoş olmazdı kelımelerım dıye
belırtmek ıstedım canım ..

Edız sana cok saygı cercevesınde konuşmuş nasıl dayanmış bravo vallaha .

ay lutfen kelımelerını kendıne sakla.

görürler hiç merak etme

herkes kendı kefesını bılmelı ..
başka hiçbirsey demeyeceğim.

Sen ne salça oluyon dıye bı laf soyleseydın
bu sefer hiç hoş olmazdı kelımelerım dıye
belırtmek ıstedım canım ..

Edız sana cok saygı cercevesınde konuşmuş nasıl dayanmış bravo vallaha .

ay lutfen kelımelerını kendıne sakla.

görürler hiç merak etme

herkes kendı kefesını bılmelı ..
başka hiçbirsey demeyeceğim.

isabet olur... bozacının şahidi şıracıdır..

sondan değil baştan okuyun konuyu... offf ya... sana ne oluyor diye sormam çünkü beni ilgilendirmez... arkadaşıdır derim kendi kendime irdelemem yani... önemli de değil bu konu benim için...
ancak direk sataşarak konuya girdin. benim terbiyeme kadar neler var neler dikkat edilecek..

takviye geldi galiba..

sırada kim var...
buyuran gelsin... ışığı gören geliyor zaten...

siz devam edin... güzel oluyor... ha bu arada sevgilin sözde okumamıştı... okumayacaktı... sonra ne dürttü anlamadım tükürdüğünü yaladı. ben bir bayan olarak bile bunu yapmıyorum...

neyse şekerler... herkes neyin ne olduğunu görür... görecek... konu da ben mi terbiye sınırına çıkmışım yoksa başkası mı?

peh peh...

ha bu arada başka kelimeler öğretmeyeceğim üzgünüm. bu kadarla idare edersiniz.
Son Girişim dedim ama insanı günaha sürüklüyorsun ..

Takviyemi Gelmiş ? Sen Kimsin ya :D Ne zannediyorsun kendini , artık kendimi kaybetmeye başlıyorum yavas yavas .

okumayacaktım sonra gozume takılan edepsizliklerin olunca tutamadım
sen merak etme ben çokta güzel tükürürüm , çokta güzel yalarım

kısaltma küfür kullananlar dusunsun artık kımın sınırını aştıgını .. neyse genco senınle daha fazla vakıt oldurmek ıstemıyorum , acacagım bır suru konu var ..

bak ısımden edıyorsun benı ama :)

Son düzenleme:

Daha katıLcak Varmı Konuya ?

Veya Bir Birlerini Savuncak ?

Farkındamısınız 2 - 3 Gündür İyice Tozuttunuz..

Samimiyetimden , Bayram Bayram İnsanları Kırmayım , Üzmeyim Diyorum Ama İnsanda Bi Yere Kadar Sabredebiliyor

Ama Yinede Buna Şükür Kimse Banlanlanmamış... :)

Dünki Uyarılarımın Azda Olsa Etkisi Oldugu Kanaatindeyim..

Herneyse

Konu Hakkında Fazla Yorum Yapmayacagım

Beni Bilen Biliyor

Taraf Tutmak Bana Göre Degil

Dogru Nerdeyse Ordayım

Haksızlıgın Her Zaman Karşısıydayım..

Ama Adminlerim Şöyle Yapabilirdi

Madem Tartışma Olmaması İçin Mesaj Degiştiriliyor , Siliniyor

Silinmezde , Mesaj Degiştirilirdi Altınada Uyarı Yazılabilirdi..

Tabiki Kaç Tane , Ne Kadar Mesaj Silindi Bilmiyorum Ama Üyenin Baya Bi Mesajı Silinmişki Konu Açmış..

Herneyse Bu Konuyu Aramızda Halledebiliriz

Tartışarak Biyere Varamayız.

Bundan Sonra Adminlerim Herhangi Bi Mesaj Sildiklerinde Altına Uyarısınıda Yazarlar

Böylelikle Üyede Hatasını Bilir Varsa Eger

Yoksa Bize Sorar Gereken İzahı Yaparız..

Daha katıLcak Varmı Konuya ?

Veya Bir Birlerini Savuncak ?

Farkındamısınız 2 - 3 Gündür İyice Tozuttunuz..

Samimiyetimden , Bayram Bayram İnsanları Kırmayım , Üzmeyim Diyorum Ama İnsanda Bi Yere Kadar Sabredebiliyor

Ama Yinede Buna Şükür Kimse Banlanlanmamış... :)

Dünki Uyarılarımın Azda Olsa Etkisi Oldugu Kanaatindeyim..

Herneyse

Konu Hakkında Fazla Yorum Yapmayacagım

Beni Bilen Biliyor

Taraf Tutmak Bana Göre Degil

Dogru Nerdeyse Ordayım

Haksızlıgın Her Zaman Karşısıydayım..

Ama Adminlerim Şöyle Yapabilirdi

Madem Tartışma Olmaması İçin Mesaj Degiştiriliyor , Siliniyor

Silinmezde , Mesaj Degiştirilirdi Altınada Uyarı Yazılabilirdi..

Tabiki Kaç Tane , Ne Kadar Mesaj Silindi Bilmiyorum Ama Üyenin Baya Bi Mesajı Silinmişki Konu Açmış..

Herneyse Bu Konuyu Aramızda Halledebiliriz

Tartışarak Biyere Varamayız.

Bundan Sonra Adminlerim Herhangi Bi Mesaj Sildiklerinde Altına Uyarısınıda Yazarlar

Böylelikle Üyede Hatasını Bilir Varsa Eger

Yoksa Bize Sorar Gereken İzahı Yaparız..

Açıklama için teşekkürler.

Sorun Çözüldüğüne Göre

Problem Kalmadı

İyi günler

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri