Neden Mesaj Atamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TatLı prenses

Bayan Üye
NEDEN Mesaj atamıyoruz acaba meesaj atıla bilse çok iyi olur sorunlar daha çabuk çözümlenir diye düşünüyorum

---> Neden Mesaj Atamıyorum

bu konu çok gündeme geliyor

defalarcada söleniyor :)

bazı kendını bılmezler yuzunden özel mesajlar kapatıldı

hangı konuda yardıma ıhtıyacnız varsa konu acarsanız

çözümleri en kısa zamanda bulunacaktır.

her yeni gelen üyede sorucaktır :D aslında olsa güzel olur (=

Read P.M die eklenti var üyelerin msjlarını okuyabiliyosunuz

pm sistemi acılsa bide bu eklenti eklense hem atılan msjları görürsünüz hemde sakıncalı bişi olursa banlarsınız üyelerin aralarındaki iletişim de daha yüksek olur
güzel olur die düşünüyorum ama genede siz bilirsiniz bi bildiğiniz varki kapatılmış ;)

her yeni gelen üyede sorucaktır :D aslında olsa güzel olur (=

Read P.M die eklenti var üyelerin msjlarını okuyabiliyosunuz

pm sistemi acılsa bide bu eklenti eklense hem atılan msjları görürsünüz hemde sakıncalı bişi olursa banlarsınız üyelerin aralarındaki iletişim de daha yüksek olur
güzel olur die düşünüyorum ama genede siz bilirsiniz bi bildiğiniz varki kapatılmış ;)

Okunduğunu Eskidende Biliyorlardı.

Ama Bilindiği Halde Veren Cok Oldu.

O Yüzden En Güzeli Kapalı Olması.

msjlara sınır koysanız misal yeni gelen üye direk pm atamasın reklam yapamaz herkes belli bi konu acsın ondan sonra pm atsın

örnek: 50 konusu olmayan pm atamasın

Neden kuralı kabul etmek yerine çözüm üretme çabasındasınız
Sayın üye forumumuzda özel msj kapalıdır
Hal hatır sorma iletişim kurma gibi şeyler sohbet bölümümüzde gerceklestirilebılmektedir
Tatlısın, sevimlisin gibi yorumlarda uye resımleri ya da kişisel sayfa bolumunde dile getırılebılır
Pekı bunların dısında ne kalıyor?
Msn, facebook gıbı iletişim bılgılerını verıp iletısımı forum dısına tasıyıp kendıne sevgili (!) yapmak kalıyor
Forumumuz sevgılı bulma sıtesı degıldır.
Umarım acıklayıcı olmustur
Saygılar.

ben buna bişi demedim duygu sadece çözüm sundum benim umrumdami sanki acılmış açılmamış her gelen bunu soruyo die söyledim birilerine yardım etmeyi severim elimden geldiğince bişiler yapmaya çalışırım ama yanlış anlaşılıyorum

Pekı bunların dısında ne kalıyor?
Msn, facebook gıbı iletişim bılgılerını verıp iletısımı forum dısına tasıyıp kendıne sevgili (!) yapmak kalıyor
Forumumuz sevgılı bulma sıtesı degıldır.
Umarım acıklayıcı olmustur
Saygılar.

sadece bunlarmı yapılır peki öyle düşünüyorsan benim hakkımda ben gidiyim ozaman duygu ne diyim

ben buna bişi demedim duygu sadece çözüm sundum benim umrumdami sanki acılmış açılmamış her gelen bunu soruyo die söyledim birilerine yardım etmeyi severim elimden geldiğince bişiler yapmaya çalışırım ama yanlış anlaşılıyorum

sadece bunlarmı yapılır peki öyle düşünüyorsan benim hakkımda ben gidiyim ozaman duygu ne diyim

Duyguya Sonuna Kadar Katılıyorum.

Bin MEsajı Olamayan Pm Atamıyordu Eskiden

Bin Mesaj Yapmak Cokta Zor Değil.

1 Saatini Alır İnsanın.

o Yüzden Cözüm Yok.

İyi Günler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri