Neden İmza Atılamadı?

Quaresma

Kayıtlı Üye
nobre454646.jpg

Aylardır transferi sürüncemede kalan Nobre, “Menacerim Figer’in rahatsızlığı nedeniyle olay bu kadar uzadı. Ancak kimse işin bu yönünü bilmediği için benim kulüp ile sürekli para pazarlığı yaptığımı düşünüyor. Kesinlikle öyle bir durum yok. Başkanla oturup konuştum ve genel şartlar üstünde anlaştık. Fakat menacerlik haklarımın Figer’de olması yüzünden hukuken imza atamadık. Burada mutluyum ve kesinlikle ayrılmayı düşünmüyorum. Fenerbahçe ile kesinlikle bir temas yok” dedi.

Cisse gün sayıyor

Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Cisse geri sayıma geçti. Teknik ekibin gelecek sezonda düşünmediği ve yerine ara transferde Ernst’i aldırdığı Fransız oyuncu bunu dert etmiyor. Cisse, “Beşiktaş için büyük fedakârlıkta bulundum. Eşim ve çocuklarımı Paris’te bırakıp geldim. Ama profesyonellikte bu tür olaylar oluyor. Elbette kalmak isterdim. Ama görünen o ki, Fransa’ya futbol yaşantımda ilk kez yaşayacağım şampiyonluk apoleti ile kesin dönüş yapacağım” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Fanatik

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri