Neden Hasta Oluruz

yigitbircan

Banned
Ewt konu başlığından sanki tıbbi bir soru gibi gele bilir ama oyle değil sorumuz.

Allah Teala c.c neden biz kullarına bu hastalık denen derdi musallat etmiştir,isteseydi biz kullarına hiç bir hastalık yaşatmadan ömrümüzü tamamlat mazmiydi;tabiki ewt.

Peki o halde neden hastalık çektirir Allah Teala c.c biz kullarina...
Sanirim hepimizin bir fikri düşüncesi vardir bu konuda...

---> Neden Hasta Oluruz

Tamam da neden hastalık denen bir dert vermiş bizlere yüce yaradan...illaki bir sebebi vardir dimi.

---> Neden Hasta Oluruz

ewt birtanesi verilen sağlığın kadrini kiymetini bilmek icin..Teşekkürler katkın icin.

---> Neden Hasta Oluruz

Günahlarımızın bazılarını bu dünyada hafifletmek için. Hastalıkta ne kadar acı çekersek o kadar günahlarımız hafifler :H

---> Neden Hasta Oluruz

Eywallah katkın için Teşekkür [MENTION=152585]_JOK3R_[/MENTION].
Ewt hastalıklar mü'min kullar için günahlara kefarettir.

---> Neden Hasta Oluruz

Eywallah katkın için Teşekkür [MENTION=152585]_JOK3R_[/MENTION].
Ewt hastalıklar mü'min kullar için günahlara kefarettir.

---> Neden Hasta Oluruz

İçersen souk souk buz gib votkalı efesler hastada olursun gece yatak yorganda birakmazsin dimi...

yaninda bari sicak sicak pattiz kizartmasi ye ki boazlarin şişmesin..

---> Neden Hasta Oluruz

Allah a dua etmeyi unutmamak. Bir de uykusuzluk abi ya uykusuz olunca hastalanıyorum ben xD

---> Neden Hasta Oluruz

Hastalık bir imtihandır, lutuftur, kurtuluştur...Tabi sabredebilenlere...Bakınız Hz Eyup (a.s)

---> Neden Hasta Oluruz

Yukardaki yorumlara katiliyorum. Hastalik, gunah eritir bir imtihandir ve bilmedigimiz br cok nedeni vardir herhalde ama meridyen kardesimiz birsey paylasmisti sitede ilgimi cekmisti.
Insanlar neden aci ceker diye.

Eger Hasta olan yerimiz acimazsa ozaman neremiz Hasta bilemezdik, yada hastamiyiz sagliklimiyiz farkina varamazdik ozetli uzun bir yazi idi. Biraz birbirine benzedigi icin paylasmak istedim.
Ornegin basinzda bir sorun var ama o bas agirmazsa farkina varmaz ve doktora gitmeyiz problemin ne oldugunu bilemeyiz.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri