neden bu kadar imkansız :(

deLi_dü$

Bayan Üye
Bırbırımızı cok severek bı 4 ay gecirdik.. Yada ben cok sevıLdıgımı sandımmm cunku onu ugruna ölecek kadar cok sevıyordum. O askerken bsladı bıseyler ve kac ay gelmesını bklemekle gecti..Bu muydu karsılıgı..:(

bazı engeller cıktı o bıtırdı..! Ve aslında hakLıydıı ama yınede düşünüyor ınsan gercekten sevsee benım gibi deli gibi sevse bırakır mıydıı ??
Ben onu bırakamadım . Neden ? Cunku cok sevıyordum..
O bıraktı neden ?..
Ya sevmese dıcem ama sevmediği bi insanın yanında kım 4 ay durur kii !
Hergün görüyorum onu.. Hatta bugun yanyana gectık yüzüme bile bakmadı sankı ben sucluymusum gibi.!
Bırbırımızı görmek ıcın her anı kollarken eskıden..Smdı bırbırımızı görünce yolumuzu değiştiriyoruz bumu aşk ?
Eger buysa KaLsın ıstemıyorumm

Son düzenleme:
---> neden bu kadar imkansız :(

Dedinya sevse bırakırmıydı diye ?

BırakıLıyor emin oL cnm :)

Zamana bırak herşeyi zaman herşeyin ilacı kLasik 1 söz oLdu belki ama inan başka çaresi yok :)

Dedinya sevse bırakırmıydı diye ?

BırakıLıyor emin oL cnm :)
Suç Bırakandamı Bıraktırandamı Diyede Tartısmak Lazim
icon7.gif

Hayır bu aşk değil
şuan sizde olanda 4 ayın getirdiği alışkanlıktır bence
dilerimki sizi kollayan ve size sahip çıkan bir erkek çıkar karşınıza

ve ınsan sevmediği bir kişinin yanında aylarca kalabılıyor ne yazıkkı . helekı cıkarı varsa

Hayır bu aşk değil
şuan sizde olanda 4 ayın getirdiği alışkanlıktır bence
dilerimki sizi kollayan ve size sahip çıkan bir erkek çıkar karşınıza

ve ınsan sevmediği bir kişinin yanında aylarca kalabılıyor ne yazıkkı . helekı cıkarı varsa

evet hakLısın ama onun hıcbır cıkarı yoktu benım acımdan buna adım kadar emınım.. Alışkanlık deil kesınlıkle bunu kabul etmıyorum onun acısından alıskanlık olabılır belkı ama ben böyle hıssetmıyorum

belkıde onu elde edememen senı cezbedıyor kızgınlığının önüne geçiyor sende onu aşk sevgi algılıyorsundur ..

bu gibi düşünceleri çözmenin en güzel yolu kendini çözmen kendinin ne istediğini gerçekten iyi bilmektir canım

belkıde onu elde edememen senı cezbedıyor kızgınlığının önüne geçiyor sende onu aşk sevgi algılıyorsundur ..

bu gibi düşünceleri çözmenin en güzel yolu kendini çözmen kendinin ne istediğini gerçekten iyi bilmektir canım

hakLı olabılırsın ama bu bı heves deıl yanı dediğin gibi onu elde edememek değil ki olay öyle olsaydı ıcımı acıtmazdı onu görmek ıntıkam almak ısterdım ama onu bıle yapamıyorum o kadar kırgınım kı ona.. O kadar yazık ettı kı benım sevgıme herkesı karsıma alabılırdım onun ıcın degmediği görmek o kadar ıncıttı kii evet bu yuzden kızgınım ona. En cok canımı acıtan ne bılıyormusun ? Her gece aglaya aglaya uykuya dalıyorum ve o bunlardan habersız baskasıyla beraber !

bunun senın için zor olduğunu anlıyabılıyorum az,cok . ve sana ne kadar kendini üzme desemde sen yine üzeceksin biliyorum . ama şunu bılmen belkı herşeye değer o akan göz yaşının tek damlasının bile o insan için aktığını bılıyorsun fakat o bundan habersiz hayatına devam edıyor bır kez daha senı yıkmış olmaz mı yenmış olmaz mı ? en güzel intikamın senın yenıden başka güzelliklerle hayatına devam etmek olacaktır .

senı tanımasamda güçlü olacağına ınanıyorum , yardım edebıldıysem ne mutlu

Hayatında kimse sana onun gibi değer vermediği için böyle konuşuyorsundur.
Seni gerçekten sevse herşeyi göze alır, ancak ölüm dışında terk etmemliydi.
Zamanla anlıyacaksın, göz yaşlarına yazık etme terkedenin ardından değil seni gerçekten seni sevene birine ver.
Pişman olcan ama iş işten geçmiş olcak
Belki önüne çok iyi biri çıkcak hayatının aşkı ne biliyorsun
Üzülme geçer bugünler

zamana bırak gerçekten seviyosa dönücektir.
Dönmezse boşver sahte sevgiye ihtiyacın yoktur eminim..

zamana bırak gerçekten seviyosa dönücektir.
Dönmezse boşver sahte sevgiye ihtiyacın yoktur eminim..

Döndüüü :))) Daha dogrusu 2 gun önce dönmek ıstedıgını söyLedı zamana ıhtıyacım var dedım suan arkadasız ıkımızde bu konuyu dusunup dha saglam adım atmk ıcın arkadas kalmayı tercıh ettık bır sure ????

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri