Necmettin Erbakan'dan helallik istedi

The OwL

Banned
Milli Gazete yazarı Zeki Ceyhan bugünkü köşe yazısında, Saadet Partisi Osmangazi İlçe teşkilatını ziyaret eden eski Dev-Sol ve Ülkücü bir vatandaşın, daha önce sevmediği ve karşı olduğu Necmettin Erbakan'dan helallik istediğini aktardı.

Malezya'da yaşayan ve üst düzeydeki refah düzeyini merka edip araştıran vatandaş, Necmettin Erbakan'ın başbakan olduğu dönemde uyguladığı ve cumhuriyet tarihinde ilk defa "denk bütçe" veirlmesini sağlayan "havuz sistemi" ile karşılaşınca helallik isteme gereği duymuş..

İşte Zeki Ceyhan'ın aktardığı o ifadeler:

"Ben aslında Erbakan hocayı hiç sevmeyen biriydim. Gençliğim önce Dev-Sol sonra da ülkücülerin arasında geçti. Yaklaşık üç yıldır Malezya'da çalışıyorum oradaki yaşam standartları ve refah düzeyi öylesine üst düzeydeki merak edip araştırdım ve şu gerçekle karşılaştım.

Malezya'nın Erbakan hocanın Türkiye'de uyguladığı havuz sisteminden esinlenerek kendi ekonomi politikasını geliştirerek uygulamaya koyduğunu gözlemledim. Ayrıca Malezya'nın IMF'nin ısrarlarına rağmen IMF'nin ekonomik modellerini ve tekliflerini kabul etmeyerek güçlü bir ekonomiye sahip olduğunu gördüm. Allah Erbakan hocadan razı olsun. Dünyada Müslümanları ve insanlığı sömürmek amacıyla kurulmuş bir düzen var.

Erbakan bu düzenleri yıkmak için D-8'leri kurarak Müslümanları uyandırmıştır. Ben O'nun hakkında düşündüklerim için çok pişmanım. Maalesef biz O'nu anlayamamışız! Erbakan'dan helallik almak istiyorum, beni onunla görüştürün."

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri