Necati: "Yalanlamaktan bıktım"

karagümrük

Kayıtlı Üye
Antalyaspor hafta sonu oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü, Necati ise transfer haberlerini yalanladı..

Hasan Subaşı Tesisleri'nde yapılan antrenmana Teknik Direktör Mehmet Özdilek yurt dışında olduğu için katılamazken, futbolcular yardımcı antrenör Şenol Fidan yönetiminde çalıştı. Bir süre ısınma hareketleri yapan futbolcular daha sonra çift kale maç yaptı.

Çalışmaya hafif sakatlıkları bulunan Ali Zitouni ile Balili ve Orhan Ak katılmadı. Yedek kaleciler ise Ömer Çatkıç'la beraber çalıştılar. Antalyaspor, Kayserispor maçının hazırlıklarını yarın saat 19.00'da yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Antrenmanın ardından Necati Ateş, gazetecilerin, bazı internet sitelerinde Beşiktaş'la görüştüğüne ilişkin haberleri sormaları üzerine, bu konuyla ilgili açıklama yapmak istemediğini belirterek, ''Transfer haberlerini yalanlamaktan bıktım. Ben yalanladıkça yazmaya devam ediyorlar'' diye cevap verdi.

Haberlerde Beşiktaş'a transferiyle ilgili haberlerin Ali Zitouni'ye dayandırıldığı hatırlatılan Necati Ateş, ''Ali Zitouni kendi durumunu bilmiyor. Benimkini nereden bilsin. Ben kendisine sordum, böyle bir açıklama yapmadığını söyledi'' diye konuştu.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri