Deniz kızı
Bayan Üye
Nebahat Çehre'den AŞK suçlaması
A.Ş.K dizisinin erken final yapması başrol oyuncularından Nebahat Çehreyi kızdırdı. Düşük reyting için senaristleri suçlayan oyuncu Ellerinde benim gibi projeyi başlı başına götürecek bir oyuncu vardı, kullanamadılar dedi
Kanal Dde ekrana gelen A.Ş.Kın düşük reyting yüzünden 13üncü bölümde ekrana veda edecek olmasına tepki gösteren Nebahat Çehre senaristlere yüklendi: Ellerinde benim gibi projeyi başlı başına götürecek bir oyuncu vardı, kullanamadılar.
Çehre, kendisine haksızlık yapıldığını sitem dolu sözlerle anlattı: AB grubunda Nebahat Çehrenin getirisi çok büyüktü. Onu yok saydılar. Tanıtımlarda beni sona koydular. Resmimi koymadılar. Hiç yokmuşum gibi davrandılar. Zararını da onlar gördü.
EKiBE ÜZÜLÜYORUM
Nebahat Çehre, A.Ş.K.ın erken final yapmasıyla ilgili Kamera arkasındakilere üzülüyorum, çok emek verdiler ve beklentileri vardı diyor
Kanal Dnin bu sezonun en iddialı projelerinden A.Ş.K.ın erken final yapma kararı Nebahat Çehreyi kızdırdı. Dizide hayatını çocuklarına adayan Neslihan karakterine hayat veren Çehre, Dizi erken bitiyor. Maalesef tanıtımı iyi olmadı. Sabırsız davrandılar. Ekibin o kadar emeği var; kamera arkasındaki insanlara daha çok üzülüyorum. Onlar daha çok emek veriyor ve beklentileri vardı dedi.
Dinlenmeye ihtiyacım var
Çehre, Bu mesleğin de getirisi böyle maalesef. Ben üzülmedim. Biraz dinlenmeye ihtiyacım vardı. Bugüne kadar iyi işlere imza atmış biri olduğum için sadece buna üzüldüm diye konuştu. Hazal Kaya, Aslı Tandoğan, Nebahat Çehre, Hakan Kurtaş ve Kaan Urgancıoğlunun rol aldığı A.Ş.K., bu akşam 12nci bölümüyle ekrana gelecek ve haftaya final yapacak.
Milliyet