Ne yapmalıyım

Fearles

Kayıtlı Üye
benim dershanede bir kıs var adı feysa günlükte bahsettim sorun şu

kısla ders bakışıyoz gülüyoruz ama kıs beni hismetçi gibi kullanıyor

ne yapmalıyım kısı çok seviyorum onun yanındaki kıs yapıyor olabilirmi

bu arada beni fenerbahçeli yapıyordu as kalsın ama beşiktaşktan vasgeçmem:55:

bazı kızlar erkeklerin sürekli peşlerinden koşmalarını isterler
aga bence o kızdan sana yar olmaz gibi eger anlattıgın gibiyse bence bos yere kafanı yorma başka kızlara bak..

Ne kadar sevsende kendini KuLLandrma..

sonucta bugun seversin yarın baska kız çıkar..

eskisinden eser kalmaz sırF bu konu ıcın deıL.

geneLdede öLe oL çok inanmadığın qüvenmediğin sürece fedakarLık yapma.:)

ama öyle hismetçi değil mesela uçu düşüyo bana aldırıyo ama derslerde gülüşüyoz sırf benim için 1 gün boyunca etüte kaldı

babacan eğer kızın seni kullandığını düşünüosan bence o kızdan uzaklaşmaya çalış...KENDİNİ KULLANDIRMA....BAŞKA SEVDALARA KAPALIYIZ DİİİİİİMİ_?

pofsss yaf cık karsına soyLe hosLanıorum de seviorum de artık her neyse cesaretLi oL pLs kendini yiyip bitirmene karar karar dusunmenede gerek kaLmaz ayrıca besiktas dan da vazgecme !!!

pofsss yaf cık karsına soyLe hosLanıorum de seviorum de artık her neyse cesaretLi oL pLs kendini yiyip bitirmene karar karar dusunmenede gerek kaLmaz ayrıca besiktas dan da vazgecme !!!

hiiç vazgeçermiyim ne diyon sen

konuya gelirse utanıyorum ya yüzüme tokat atarsa :D

kız güzelse seni kullanıosa bırak beaa kendni kullandırma cok sevsen nolur ki simdi bitsin bırak ya en güzel yernde biterse nolcakkk ? hiç bişiye degmez kendi hayatını yasa bnce ezdrme kullandırma kendini giden giderrr ...

Usta sen Beşiktaştan vazgeçme de istersen kızdan vazgeçebilirsin :) Şala bi yana bence başka kızlara yönel ...Madem kız sana pas veriyor sen neden kendini yıpratıyorsun ki..Üç günlük dünya hayatını yaşa

bak şöle yap başka bi kızla çık dersaneden onu kıskandır eğer kıskanıyosa seni seviyodur demekit tmm mı;)

AwFuL moDe Of qüzin abLaa:D ;

yhaa bi kere kıza hizmetçiLik yapman yannış bi kıza ne kadar mesaFeLi davranırsan o kız sana o kadar yanaşırrr ;)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri