ne yapmalıyım?

aşık03

Banned
merhaba arkadaşlar,

sizlerin yardımına ihtiyacım var. şu an bir kız arkadaşım var fakat ona aşık değilim. küçük bir hoşlanma duygusu ile çıkmaya başlamıştım. daha sonra bunun bir arkadaşı ile tanıştım ve gerçekten aşık oldum diyebilirim. onunla sohbetimiz oldukça ilerledi. ne yapacağımı şaşırdım.

önerilerini bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

---> ne yapmalıyım?

Merhaba .

Gec olmadan kiz arkadasina dürüstce karsisina cik ve durumu anlat daha berbat bir hale gelmeden önce ..... Bu iliskiyi sürdürüsen bu sadece karaktersizlik olur . Kiz arkadasinada uygun bir diLde anlatmaya calis kisa sürede onu incitmeden üzülsede en dogruru bu .

---> ne yapmalıyım?

bende öyle düşünüyorum da, nasıl anlatacağımı bilmiyorum.
çünkü o beni çok seviyor, bunu sürekli söylüyor.

---> ne yapmalıyım?

Olsun her ne kadar seviyorsa sevsin bunu basdan Bilmesi Lazim ilk duydugunda zor olucakdir ama zamanla alisir hem onu sevmiyen kisiyi napicak kandirma kizi dirak anlat ve arkadasina asik oldugunuda söyle herseyi senden duysun milleten degiL .

---> ne yapmalıyım?

o kızdan ayrıl bence
arkadaşınıda sevmeye bırak
yaptıgın davranış gerçekten kabullenilebilcek davranış değil
kendine yapabileceğin en büyük iyilik bu.

---> ne yapmalıyım?

Konu gerekli yere taşınmıştır.

Şu arkadaş ile tanıştıktan sonra arkadaşa aşık olma durumunu hiç anlamamışımdır. Kız gelsin iyi niyetiyle tanıştırsın sen git aşık ol. Hey Allahım.

Kızdan ayrıl. Anlatması zor olcak diye bir şey yok. Kıızın gözünün içine baka baka gidip arkadaşıyla muhabbetini ilerletiyorsun sonra yok kız beni seviyor söyliyemem falan.
Bırak Allah aşkına.

Ne kıza eziyet et ne de kendine. Arkadaşıylada bir ilişkiye başlama mümkünse. Madem kızı üzmek istemiyorsun.

---> ne yapmalıyım?

Konu gerekli yere taşınmıştır.

Şu arkadaş ile tanıştıktan sonra arkadaşa aşık olma durumunu hiç anlamamışımdır. Kız gelsin iyi niyetiyle tanıştırsın sen git aşık ol. Hey Allahım.

Kızdan ayrıl. Anlatması zor olcak diye bir şey yok. Kıızın gözünün içine baka baka gidip arkadaşıyla muhabbetini ilerletiyorsun sonra yok kız beni seviyor söyliyemem falan.
Bırak Allah aşkına.

Ne kıza eziyet et ne de kendine. Arkadaşıylada bir ilişkiye başlama mümkünse. Madem kızı üzmek istemiyorsun.
edit

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> ne yapmalıyım?

Merhaba .

Gec olmadan kiz arkadasina dürüstce karsisina cik ve durumu anlat daha berbat bir hale gelmeden önce ..... Bu iliskiyi sürdürüsen bu sadece karaktersizlik olur . Kiz arkadasinada uygun bir diLde anlatmaya calis kisa sürede onu incitmeden üzülsede en dogruru bu .

aynen elasuya katılıyorum çok haklısn ela su aynen arkadaşın uyarılarını dinle derim şimdiden teşekkürler

---> ne yapmalıyım?

öncelikle ne yapacagına cevap vereyım
sen bu kızdan ayrıl ve arkadasına da onu sevdıgını fılan soleme
cunku bu yaptıgın kişiliksizlik olarak gozukur herkesın gozunde :eek:

sen bu sevdadan vazgec arkadaş

bu arada üye kufretmıs ve ustunden 3 saat gecmıs
kımsenın gormemesı ilginç :D

---> ne yapmalıyım?

ŞiFonu Çek ayran GönuLLu arkadaş...

Her gördune yanarsan Olursun boyle Çıra..

---> ne yapmalıyım?

kızı kendinden sogut ama bunu yaparken diyer kızın haberi olsun 2 niz hakkındada ******** alcak vs gibi şeyler ardınızdan duymak istemiyosan bu iyi bi yöntem
yanlız hoşlandıgın kıza bi olta at bak bakalım karşılık gelecekmi gelmeyecekse elindenkinden olma

---> ne yapmalıyım?

merhaba arkadaşlar,

sizlerin yardımına ihtiyacım var. şu an bir kız arkadaşım var fakat ona aşık değilim. küçük bir hoşlanma duygusu ile çıkmaya başlamıştım. daha sonra bunun bir arkadaşı ile tanıştım ve gerçekten aşık oldum diyebilirim. onunla sohbetimiz oldukça ilerledi. ne yapacağımı şaşırdım.

önerilerini bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

én iisi giDp dmen ßi degisiqi ßnm basıma geLmsti. .

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri