ne yapıcagımı hiç bilmiyorum !

junior006

Kayıtlı Üye
bundan baya önce birlkte oldugum birisi vardı ayrıldık ayrılmamızda bir çok sebep vardı ailelerimiz de dahil ama o hep beni arıodu barısalım diodu ben olmıcanı bi türlü anlatamıodum ona kalbinide kırmak istemiyordum
bu gun msn ime ileti yazmıs cuzdanımda sana yazılı mektup olıcak ben olmıcam teyzem sana vericek onu kmseye okutma flan die

çok kötüyüm ne yapıcagımı hiç bilmiyorum hele bide askerdeyim ki elim kolum bağlı

hayatta ne zaman mutlu olcam hiç anlamadım gitti hiç bişi yolnda gitmio .....

---> ne yapıcagımı hiç bilmiyorum !

vaLLa tek Cözüm Dua et ALLAHa.....

insALLAH yoLuna girer hersey yakin Zamanda...

seviyorsan onunla devam et sevgizini ailenızde anlayacaktır sevıyorsan bırakma......

o zaman affetme iki secenek vardır sevıyorsun yada sevmıyorsundur
kalbın kırılmış uzmuş senı bellı istemıyorsan koy noktayı... sana msj atmasına ızın verme ki msj atabılıyorsa eger hala sende de bişiler var demek :D

o zaman affetme iki secenek vardır sevıyorsun yada sevmıyorsundur
kalbın kırılmış uzmuş senı bellı istemıyorsan koy noktayı... sana msj atmasına ızın verme ki msj atabılıyorsa eger hala sende de bişiler var demek :D

msj atmıo ki msnden ileti yazmıs
ben bittiğini anlatamıorm ona olmaz diorum hala bitirme dio anladın mı
sonra işde kötü şeler yapıcam flan yazmıs o yuzden suçlu hissediom kendimi

hımmm anladım hiç cevap yazma maillere falan hiç yazma sen onunla konuştukça endişelendıkçe o bunu bılecek seın o konuda dahada ustune gelecektır yanı senın endışlenedıgını görünce dahada usteleyecektır bende hiç irtibata geçme bırak o yazsın.... yada seviyorsan gerçkten bi sans daha ver

hımmm anladım hiç cevap yazma maillere falan hiç yazma sen onunla konuştukça endişelendıkçe o bunu bılecek seın o konuda dahada ustune gelecektır yanı senın endışlenedıgını görünce dahada usteleyecektır bende hiç irtibata geçme bırak o yazsın.... yada seviyorsan gerçkten bi sans daha ver

hayr artık şans flan kalmadı bide onu deneyim bakalım o zamn duzelir mi
tşk ederm

valla bnde yaşadım sonra hiç muhattap olmadım yanı irtibat kurmadım o msj attı hatta tehtıt falan etmıştı yıne muhattap olmadım sonra sustu kendı kendıne.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri