Evet arkadaşlar ne tür müzik dinliyorsunuz?
UZAKLARDAN SAUDADE Kayıtlı Üye 15 Mar 2012 #2 ---> Ne tür müzik dinliyorsunuz? hedabang diyim sen anla
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 15 Mar 2012 #3 ---> Ne tür müzik dinliyorsunuz? Mix tarzı müzikler
Bezmi$h Banned 15 Mar 2012 #4 ---> Ne tür müzik dinliyorsunuz? Kulağıma hoş gelen her müziği dinlerim
Esradeniz Bayan Üye 15 Mar 2012 #5 ---> Ne tür müzik dinliyorsunuz? zevkin nereye ben oraya o yüzden yeterki hoş gelsin bana
REiSS Kayıtlı Üye 15 Mar 2012 #7 ---> Ne tür müzik dinliyorsunuz? Hip Hop Hariç Hepsi Ruh Halime Göre İşte p
sir.altan Kayıtlı Üye 16 Mar 2012 #9 ---> Ne tür müzik dinliyorsunuz? turk sanat muzigini cok severim,tabi bazen net radyolari dinlerken ne okunursa dinliyoruz.
---> Ne tür müzik dinliyorsunuz? turk sanat muzigini cok severim,tabi bazen net radyolari dinlerken ne okunursa dinliyoruz.
parasite Kayıtlı Üye 16 Mar 2012 #10 ---> Ne tür müzik dinliyorsunuz? genelde rokc - gothic metal ağırlıklı dinliyorum ama kulağıma hoş geldikten sonra arada farklı şeyler dinlediğim de oluyor ...
---> Ne tür müzik dinliyorsunuz? genelde rokc - gothic metal ağırlıklı dinliyorum ama kulağıma hoş geldikten sonra arada farklı şeyler dinlediğim de oluyor ...
[T.T]win32 Kayıtlı Üye 17 Mar 2012 #12 ---> Ne tür müzik dinliyorsunuz? Arabamda Tesisatın kralı oldugu ıcın genellkle kopmalık ama bızden gecdı ya eskıden dınlerdık arabamıda sattım zaten
---> Ne tür müzik dinliyorsunuz? Arabamda Tesisatın kralı oldugu ıcın genellkle kopmalık ama bızden gecdı ya eskıden dınlerdık arabamıda sattım zaten
smarty Bayan Üye 18 Mar 2012 #14 ---> Ne tür müzik dinliyorsunuz? Arebesk-rep.. Pop müzikler genelde ara sıra rock dinliyom
M Mastor Kayıtlı Üye 18 Mar 2012 #15 ---> Ne tür müzik dinliyorsunuz? Arabesk Özgün Türkü Türk Sanat Müziği