Bence spor en İyisi sizce ?
DiReNiS Bayan Üye 15 Mar 2010 #7 ---> Ne tür ayakkabılardan hoşlanırsınız? Converse'ın çakma olanları,,spor ayakkabılar ve kaba botlar...
---> Ne tür ayakkabılardan hoşlanırsınız? Converse'ın çakma olanları,,spor ayakkabılar ve kaba botlar...
O Orhanca Kayıtlı Üye 15 Mar 2010 #9 ---> Ne tür ayakkabılardan hoşlanırsınız? Bence bir de diğer şıkkı olmalıydı. Çünkü ben ayakkabı düşkünüyüm ve hepsi demek isterdim...hehe
---> Ne tür ayakkabılardan hoşlanırsınız? Bence bir de diğer şıkkı olmalıydı. Çünkü ben ayakkabı düşkünüyüm ve hepsi demek isterdim...hehe
ѕιуαнıη мαтємι Bayan Üye 16 Mar 2010 #13 ---> Ne tür ayakkabılardan hoşlanırsınız? ayakkabı duskunu bırı olarak her cesıt dıyorum
MersinLiy Kayıtlı Üye 19 Mar 2010 #15 ---> Ne tür ayakkabılardan hoşlanırsınız? Spor BaŞkaDa Giymiyorum zaten
DiReNiS Bayan Üye 17 Tem 2010 #17 ---> Ne tür ayakkabılardan hoşlanırsınız? Spor daha çok... Bazen de babet.
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 17 Tem 2010 #18 ---> Ne tür ayakkabılardan hoşlanırsınız? yerine göre ama genellikle spor giyerim