''Ne söylesek kimseyi tatmin etmeyecek''

karagümrük

Kayıtlı Üye
Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, Avrupa'ya veda edilmesini değerlendirdi, sakatlığı hakkında konuştu..

"Ne söylesek kimseyi tatmin etmeyecek. Kazanmamız gerekiyordu. Şampiyonlar Ligi'nden elendikten sonra Avrupa Ligi'nde mücadele etmemiz gerekiyordu. Umarım elendikten sonra takım olarak iyi konstare olarak Türkiye'deki hedefler için uğraşacağız. Böyle olmasını istemezdik ama futbol bu. Üzgünüz. Bazı şeyleri daha iyi yapsak, iyi mücadele etsek, gol pozisyonlarını değerlemndirsek geçebilirdik turu. Nasip değilmiş.
Eksiklerimiz vardır. Çalışarak en iyi Fenerbahçe'yi sahaya yansıtmaya çalışacağız. Herkes kendisine düşen sorumluşuğu biraz daha yüksetirse takım iyi olacaktır. En kısa sürede sorunları atlatarak ileriye doğru ilerleriz. Sağ ayağımda yırtık var. Trabzonspor maçından sonra yapılan kontrollerde 3 santim olduğu gmrüldü. Tedavilerle iyileştirmeye çalıştık ama tam düzelmedi, biraz zaman alacak. Bu maçta takımı yalnız bırakmak istemedim. Keşke sakatlansaydım da turu geçseydik. 2-3 hafta dinlenmem lazım."

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri