ne severmişim seni

beyazgul_57

Bayan Üye
son defa şöyle bir yüzüme baktı ne varsa hatıram kopardı attı ben çok sevdim seni sen terkedip gittin beni bir veda bile etmeden çok sevmiştim seni sevgili bunu hak edicek bişey yapmadım tek suçım seni sevmekti neden hep benim başıma geliyor ilk defa aşık oldum bana seni seviyorum dedi ama hiç sevmemiş meğersem hiçbir zaman benim olmamış artık yoksun benim hayatımda sildim attım seni bir kenara artık hatıra olarak bir ders notun ve sakız kutun kaldı bende kıyıpta o atamıyorum onları hele o sakız kutun varya işten kaçıp yanıma gelmiştin hani orda vermiştin onu bana o gün bugündür hiç atmadım onu 2 ay oldu nerdeyse hele o ders notun 16 mayıs 2010 sınav günü bende kalmıştı o dalgınlıkla vermeyi unutmuştum ilk tanıştığımız gündü çok sevdim be sevgilim ben seni neydi bu ihanetinin sebebi çok mutlu dediler senin için oysa ben mutlu olamam sensiz diyordun ne oldu sevgili gittiğin kişi daha mı çok mutlu etti ben senin için herşeyi göze almıştım canımı bile verirdim ama çok yoruldum sevgilim benden bu kadar unutmak için elimden geleni yapıcam zor olucak ama bunu yapıcam sen üzülme yeterki sevdiğim hayalimiz vardı 1 kızımız 1 oğlumuz olucaktı şimdi o hayalleri başkasıyla kuruyorsun sevgilim olsun sevgilim mutlu ol yeter sen üzülme yeter artık bu saatten sonra sana son sözüm ELVEDA ELVEDA AŞKIM
BEN HEP SENDEYİM VE SENDE KALACAĞIM bu ayın 12sinde tam 1 ay olucak sensiz koca 30 gün 1 saat bile ayrı duramazken bir ömür ayrıyız artık bu saatten sonra pişman olup dönersen ben yokum artık unutma...

Sєωipтє Sєωdiğiηi SöγLємєγєηi " Sєωєη" aFFєтSiη * !

Sєωмєγipтє Sєωiγσяuм diγєηi " aLLah " кahяєтSiηη !

---> ne severmişim seni

Bu kızın halini hiç beğenmiyorum tanıdığımdan beri.
Bu kızın sonu intahar :|

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri