((((ne senle ne sensiz)))) =((

wiLd_qiRL

Bayan Üye
aSLINDa
Gerçekler aslında karşı koyamadığım, isteyipte yapamadığım, solgun beyaz HAYALLERİM gibiydi.
Bazı zamanlar DUR! Dedim şu amansız karanlık boşlukta acı çeken KALBİME
YETER dedim… Alışması ne kadar zorda olsa durman gerek haykırmaktan vaz geçip ağlamaktan yorulup susman gerek. Simsiyah gecede gizli olan sevgimi aydınlığa vurman gerek…
Olmuyor! olmuyor! olmuyor! karşı koyamıyorum...kalbim durmadan kor damlalar düşürüyor gözlerimden kalbime; her damla acı veriyor kanatıyor bendeki senliğimi…
Aslında bilmiyorum seni seviyor muyum sevmiyor muyum?
Sadece Sen Yokken ki Acılar vuruyor beni bilmiyorum ben sevdiğim yapamıyorum nedir bu ne?
Bazen Seni Haykırmak Bazense Gömmek İstiyorum Benim Bile Ulaşamadığım Derinliklere.Aslında Seni Görünce Bunlardan Hep Vaz Geçiyorum Belkide Bende Yerin Ne Senle Ne Sensiz dercesine Acı Vericidir… Hani hani ilk kez sarıldım ya sana hani ilk kez öptün ya yanağımdan beni o an tek düşündüğüm şey sana sarıldığım anda zamanın durmasını istemem ve kalp atışlarımı duyuyor mudur dediğim olmuştu…

Evet Sevidğim Bu Yazdığım Satırlarımda Seni Anlattım Senliğimi Anlattım Şimdi Burda Sonkez Sana Sevdamı Haykıracağım Sonrasında Sesizlikte Çığlık Çığlığa Susacağım Sevdiğiiiiim Seni Seviyorum...​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri