Aşk-ı Memnu
Kayıtlı Üye
bir senedir tanıdığım bir arkadaşım vardı ama netten ve telefondan görüşüoduk benden uzaktaydı ama bana karşı ilgisini hep belli etmişti " senin gibi bir sevgilim olsun isterdim,izmirde olsaydın peşini bırakmazdım senin..." gibi şeyler söylerdi hep... benden yüz bulamayınca gidip başkasıyla çıkmış sevmeden ve 4 hafta önce birbirimize cam açmıştık nette ve o anda ikimiz de dona kaldık... bana o gece " ilk defa bir kıza karşı bu kadar savunmasızım,yıllar sonra ilk kez içim kıpır kıpır bir hoş oldu,çıktığımdan çok daha güzelsin,şu an sna sarılıp uyumak isterdim,onunla ayrılırız zaten annesi beni istemio zamana bırakalım.." dedi ve ertesi gün ayrılmaya kalktı çıktığından... kız bırakmamış... ve sürekli görüşmeye başladık kameradan o gece gözünü benden alamamıştı... bana çıktığı olduğu halde umut verdi,eğer vermeseydi ben ona hislerimi belli etmeyecektim... sonra bir gün çıktığı kız yanındaymış bende msjlar attım haberim olmadan,sonra o gece beni aradı açamadım teli bi açtım kız arkadaşı çıktı karşıma "bilalle ilgili soru sorucam dedi konuşamadım... sonra bana o kadar umut veren çocuk "ayrıldım senin yüzünden onu sevdiğim halde şimdi bunu temizlemeni istiyorum.." dedi...saçmalıktı bu ben bişey yapmamıştım ki sonuçta... o gece hiç açmadım teli... sonra bana bir msj attı "senin o akşam telefonu açıp kızla konuşup o seni seviyor demeni beklerdim.." dedi kendi yaptığı hatayı düşünmüodu bile... cvp veremedim... facebooktan buldum msj attım ona " ben sana dedim beni de yakacaksın diye o gün telefonu açıp konuşsaydın böyle olmazdı bu mu senin dostluğun inanamıyorum ya..neyse benden uzak dur.." dedi..yıkıldım..yıkıldım.... sonra bi daha msj attım yaptıklarını hep yüzüne vurdum... hatasını kabul etmedi aradı beni sonra telefonda ağlaya ağlaya bağıra bağıra konuştum... " ben ne yaptım ya.." dedi...hala hatasını kabul etmiyordu... "kızla durumu toparlamaya çalışıyorum arama bi daha.." dedi.. bende sinirlendim dedim ki" iyi git sen evlendiğin gün kendimi öldürücem bende.." dedim.." sakın öyle birşey yapma.." diye tekrarladı.. bende dedim ki"bunu bu akşam yapmazsam ********im.." ve o akşam son nefesime kadar msj attım ona o da şahit oldu... aradı aradı açmadım..."lütfen böyle yapma istersen arkadaşlığımız devam etsin ama o kızın haberi olmasın telefonu aç bi konuşalım.." dedi en son bi daha da aramadı... sonra kızla barışmak için herşeyi yapmış ve kız son bir şans vermiş ona.. ve o kız beni bugün aradı " bilalin sana söylediklerinden haberim var ama o beni seçti bnm peşimden geldi" diye nispet yaptı bana... "bilal seni çok güzel kandırmış.." dedi... ve ben ona sorduğumda "beni kandırdın mı? " diye bana "sakın aklına öyle bişey getirme" demişti,o kıza da "bana yüz vermiodu bir zamanlar hırs yaptım yüz verince de bıraktım" demiş,"hayatmı mahvetti" demiş...ben bişey yapmadım ki kendi etti kendi buldu ve ben öyle bir ah ettim ki....dualar ediyorum "Allah'ım tez zamanda bana onun çektiğini göster,şu devranı döndür ne olur..döndür de hızla çarpıp gittiği bu kapının önünde yatsın..." dedim..
Rüyam Şu:
rüyama gelince o kızla ikisini evli olduğunu ve evimize misafir olarak geldiğini gördüm kıskanmıştım ve bana sarılmıştı normal bir arkadaş olarak rüyamda..anlamı ne merak ediyorum..! yardımcı olursanız sevinirim
bu arada o kız esas mağdurun kendisi olduğunu düşünüo ama mağdurluk bir yeri yok... burda kullanılan,kandırılan,duygularıyla oynanan bnm esas mağdur bnm
Rüyam Şu:
rüyama gelince o kızla ikisini evli olduğunu ve evimize misafir olarak geldiğini gördüm kıskanmıştım ve bana sarılmıştı normal bir arkadaş olarak rüyamda..anlamı ne merak ediyorum..! yardımcı olursanız sevinirim
bu arada o kız esas mağdurun kendisi olduğunu düşünüo ama mağdurluk bir yeri yok... burda kullanılan,kandırılan,duygularıyla oynanan bnm esas mağdur bnm