Ne İstiyorum Biliyormusun ! . .

Caramio

Bayan Üye
a351k189di4dd7.jpg

Ne lüks arabalar ne sporlar..
Sadece bisiklete binmek istiyorum seninle,neşeli çığlıklarını duymak ha düştük ha düşeceğiz diye....
Ünlü bir şarkıcı olup ,herkesin beni dinlemesini değil,bir deniz kıyısında ateşin önünde,fısıldamak istiyorum şarkımı makamlı,makamsız.
Lüks lokantalar,vitrinde yemek gibi geliyor bana. İnan arabesk değil,yarım ekmek arası köfteyi,kolayla paylaşmak istiyorum seninle....
Tüm kitapları okuyup,yazarlarıyla tartışmak değil,gece yatağımızda sarmaş dolaş,okuyup tartışmak bir kitabı....
Senin fikirlerinle benimkileri yoğurmak,benimkilerle seninkini....
Bir sır vereyim sana insanlar bilmiyorlar ama;Ruh sevişir bedenden önce!..
Geceler bizim. Ne su yatağı,ne mobilya,yatak odasında..
Yer yatağı sıcak gelir hep bana ve çiçek,aldırma odayı oksijensiz bırakır çiçek diyenlere...
Onlarca yastık istiyorum,yatak odamıza rengarenk,aldırma zevksiz olur diyenlere,zevkli,içten duygu,anlatımıysa,herhangi bir konuda,zevksiz bir şey yapamayız..
O kadar yoğun ki duygularım sana..
Ne lüks villalar istiyorum onlarca odalı,ne dev malikane,ne yalı. Duvarı olsun yeter metrekaresi önemli değil...
Bak bir sır daha,eşlerin mutluluklarını,huzursuzluklarını,karakterlerini,ge çmişlerini bir evin duvarı anlatır!..
Bomboşsa duvarlar ruh yoktur ikisinde de..
Sadece yetmiş seksen yıl yaşayacaklardır zaten...
Bizim fotoğraflarımız olacak en sevgili anlarımızda çekilmiş. mutlaka gülerken..
Senin bana,benim sana hediyelerimiz olacak,çirkin de olsa kendi elimiz değmiş resimler olacak..
Belki alçı kalpler,belki bir senin bir benim boyalı ellerimizle kaplayacağız duvarımızı rengarenk......
Duvarlarımız yalan söylemeyecek,buram buram yaşam sevgisi kokacak....
İnsanlar mutsuzlar sevgili, her şeye açlar ve doyumsuzlar.....
Bense bir tek seni istiyorum bir tek seni....
Çünkü sen benim her şeyimsin SEVGİLİM ! . .

Sen Benim İçimde Bir KorkuLu Rüyam , Her Gün Sevip Sardığım Bir HüLyamsın ! . .

:(:(çiğdemcim çk güsel saol

İnsanlar mutsuzlar sevgili, her şeye açlar ve doyumsuzlar.....

Güzel paylaşım, ellerine sağlık...Tşkler.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri