ne gün ama

bukalemun

Bayan Üye
dün arkadaslarla oturuyoruz canımız acayip sıklıyor içimizden biri dedi ki cnm üzüm çekti hepimiz birden bende dedik. gittik üzüm çalmaya arkadaslar alt kısımdan almaya basladılar ben sevmem öyle yukarıya baktım ki ballı balı üzüm var.. ağacın dibinde sepetli bi motosiklet duruyor çıktım üstüne yukardan toplamaya basladım derken ayağım bir yere takıldı ve bişi kırıldı umursamadım aradan zaman gecti motosilkletin sahibi geldi ne yaptınız bu motosikletin ne hali ewiniz nerde sizin babanızdan para alıp yaptıracam dedi:142: bizde tabana kuvvet kactık tabi adamda baska bi bisikletle pesimizde neyse onu atlattık bir deli çıktı karsımıza konusmaya sohbet etmeye falan calıstı kızlar korkup kaçtılar onu da atlarrık köpek çıktı onu da atlattık bataklığa girdik... yani bi üzüm içindi bütün bunlar

иαzlı;844159' Alıntı:
ama başkasna ait bi çöp parçasnı biLe izinsz aLmak hırsızLğa girer:S

Köye Gidince bende yaparim :D

tek üzüm degiLki

Erik elma ne oLursa

Hırsızlık deiL nazlı o

Göz hakkı canım :D

anaam köyde neler neler alıom hahaha

meyveden bişey olmaz ağacı toptan götürmemiş ya 2 üzüm hırsızlığa girmez :D:D

o hırsızlık degıl ya

bizde cok yaparız oyle seylerı bız cebımıze degıl posetlere doldururuz :D

elma-erik-kiraz-armut ve daha bir cogu :D

Hmm

Forumumuzun hocası nones'e soralim

o söyler bize dogrusunu

gelsinde :36:

olayı şincik el atıyorum:2:
aldıgın üzüm olsun yada içindiki sıvıyı iç bu kul hakkına giriyor,
hemde başkalarının malını izinsiz kullanıldıgı için hırsızlık
ne kadar cahil bir inanış olsa göz hakkı, sahibi vermediği sürece meyveyi almaya hakkı yoktur..

olayı şincik el atıyorum:2:
aldıgın üzüm olsun yada içindiki sıvıyı iç bu kul hakkına giriyor,
hemde başkalarının malını izinsiz kullanıldıgı için hırsızlık
ne kadar cahil bir inanış olsa göz hakkı, sahibi vermediği sürece meyveyi almaya hakkı yoktur..

yatacak yerimiz yok desene :67:

ben genelde akrabalarimizin bahcesinden alırdım ama

yinede harammı acaba hocam ?

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri