Ne goldü ama...

By_Quaresma

Kayıtlı Üye
Üzülmez'in sağ ayağıyla yaptığı ortaya gelişine nefis vuran Fink galibiyetin kilidini açarken, markaj yaptığı Alex'i de canından bezdirdi!

fft1mm786037.jpg

54. dakikada sol kanattan bindiren İbrahim Üzülmez, orta yapmak için sağ ayağını kullandığında herkes pozisyonun bittiğini düşünmüştü ki, top tam da Fink’in istediği yere geldi. Alman futbolcu, gelişine öyle bir vurdu ki, Fenerbahçe kalecisi Volkan, meşin yuvarlağı ancak filelerde görebildi. Fink’in bu golü, Beşiktaş adına galibiyetin kilidini açarken, tecrübeli futbolcu oyun disipliniyle de tam not aldı. Mustafa Denizli’nin Alex’e markaj yapması için görevlendirdiği Fink, bu görevi de başarıyla yerine getirdi. Öyle ki, Brezilyalı yıldız Fink’in markajından bunaldığını dile getirdi. Sambacı, Fink’i överken, takım arkadaşlarını da eleştirdi:

‘Sadece beni düşünüyordu!’
“Fink markaj görevini çok iyi bir şekilde yerine getirdi. Ama beni tutarken arkasında hep boşluk bıraktı, buna rağmen takım arkadaşlarım bu boşlukları değerlendirmeyi başaramadı. Fink, maçta beni tutmaktan başka bir düşünmüyordu.”

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri