ne cok sevmiştim seni..

AberYY

Bayan Üye
Ne cok uzmus ama ne cok sevmistim seni...
Bana boyaci cocuklar ile konusmayi ogreten bir adam sevdim ben...
Cam onlerindeki cicekleri farkettiren bir adam. Arka sokaklardaki ahsap viran evleri, sile bezinden sehpa ortulerini, demli cayi, kalemi , karanligi ve aciyi sevdiren bir adam sevdim ...
Kendisi ile birlikte beni sehr-i Istanbul`a asIk eden olgunlasmis uzum rengindeki gozlerin sahibi bir adam...Toprak gibi olgun ve dost, hayat kadar karisIk ve net bir adam ... Nefesim kadar, su kadar, ekmek kadar sevdim...
Derdini sevk edinmis bir dervis gibi, gulun goncasindan cok dikenine asIk bir bulbul gibi celladina tutkun bir hukumlu gibi sevdim...
Korkusuz , yalin ve razi ...
Ayrilik bir gun aramiza uzak yollar gibi girsede biliyordumki her boyaci cocugun yuzuydu onun yuzu. Cam onlerindeki ciceklerin rengiydi gozlerinin yesili...
Saclarinin dalgasiydi bogaz sularinda cirpinan...
Yagmurlu bir gunde uzerine dusen her damla soguk gecelerde basini yasladigi yastik olurum...
Sacini her tarayisinda ellerim olur taragi...
Geceleri bickin ve bir o kadar yorgun ayaklari ile ezdigi yollar, kaldirimlar olurum.
Kadikoy`de , Uskudar`da ictigi cayda bir yudum, elini kestiginde suzulen kan olurum...
Basini oksadigi bir dilenci cocugun gozleri olur gozlerim...
Son nefeste bile yalnizca O olur, O`nun olurum..
Bir adam sevdim iste...
Boyaci cocuklarin yuzuydu yuzu...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri