biraz dogal düsün önce bi demet kır cicegi al eger maddi düsünmüosan manevi degeri olan bisi yapmayı dene mesela siir yaz bi şiir oku bunların yeri cok farklıdır bayanlar icin yada ciddi düsünüosan eger bi yüzük al ama ciddiysen sonrada üzülmenizi istemem aklıma suan bunlar geldi
ManqoDan Triko aL
mümkünse siyah aL var şu anda Ben aLDım çok qüseL qörünce uçar ama kesenin aqzını biraz açcan hahaha
guzelım eskıdenmıs o kızlar 1 demet cıcek alsa ayrılırlar ... şiir vs bos iş
bak gercekcı kız
artık boyle :8:
call of duty 4
mesela ona sevdiği bir filmi alabilirsin, ya da bir demet çiçek alırsın kapıyı çalıp çiçeği bırakıp kaçarsın. (yalnız çiçeğe kart bırakmayı unutma )
O kadarını da o hesaplasın artık. annesi ve babası mutlaka dışarıya çıkacaklardır.Sonra o çiçekLe kartı annesi ona yedirsin hahaha
biraz dogal düsün önce bi demet kır cicegi al eger maddi düsünmüosan manevi degeri olan bisi yapmayı dene mesela siir yaz bi şiir oku bunların yeri cok farklıdır bayanlar icin yada ciddi düsünüosan eger bi yüzük al ama ciddiysen sonrada üzülmenizi istemem aklıma suan bunlar geldi
bence eskiden felan deil.. illa her işi maddiyada mı baglamak lazım bi öpücügün bile yeri alacagı 1000... tane hediyeden daha degerli daha önemli... bu bnm fikrim herkesin fikrinede saygı duyarım.. hatırlaması bile yeter benim icin..
bence kunye yaptir ustunde onun adi icinde senin ve tarihiniz yazabilir
kunye hos oluyor
dınLemeLısın bu bayanı
o bılır bu konuLarı dınle oNu :107:
:8: gZL fkRRKaLpLi Yastıqın Üstüne
İkinizin Resmini Yaptır
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.