Ne AlıYıM _öNeMli_

dogo

Kayıtlı Üye
Sevgilime doğum günümde bir hediye almak istiyorum sizce ne alsam?

önemli dedim çünkü böyle şeylere çok önem verir kendisin bu foruma yazdımı da bilmiyoo .:91:

:)biraz dogal düsün önce bi demet kır cicegi al eger maddi düsünmüosan manevi degeri olan bisi yapmayı dene mesela siir yaz bi şiir oku bunların yeri cok farklıdır bayanlar icin yada ciddi düsünüosan eger bi yüzük al:) ama ciddiysen sonrada üzülmenizi istemem aklıma suan bunlar geldi:):)

ManqoDan Triko aL

mümkünse siyah aL var şu anda Ben aLDım çok qüseL qörünce uçar :D ama kesenin aqzını biraz açcan hahaha

:)biraz dogal düsün önce bi demet kır cicegi al eger maddi düsünmüosan manevi degeri olan bisi yapmayı dene mesela siir yaz bi şiir oku bunların yeri cok farklıdır bayanlar icin yada ciddi düsünüosan eger bi yüzük al:) ama ciddiysen sonrada üzülmenizi istemem aklıma suan bunlar geldi:):)

guzelım eskıdenmıs o kızlar :) 1 demet cıcek alsa ayrılırlar ... şiir vs bos iş

guzelım eskıdenmıs o kızlar :) 1 demet cıcek alsa ayrılırlar ... şiir vs bos iş

bence eskiden felan deil.. illa her işi maddiyada mı baglamak lazım bi öpücügün bile yeri alacagı 1000... tane hediyeden daha degerli daha önemli... bu bnm fikrim herkesin fikrinede saygı duyarım.. hatırlaması bile yeter benim icin..

tamam da ben daha orijinal birşey almak istiyorum yüzük olmaz triko'yu geç başka mesela kolye benzeri olabilir.

bak o zaman sana bi tavsiyem var bi bütün kalp var ikiye kırılınca 2 tane oluyo yarısı birinizde dier yarısıda dierinizde kalıo güzel bişiy öle bisiy olmaz mı? sadece sana yardımcı olmaya calısıyorum yanlış da anlasımasın

call of duty 4 :D
mesela ona sevdiği bir filmi alabilirsin, ya da bir demet çiçek alırsın kapıyı çalıp çiçeği bırakıp kaçarsın. (yalnız çiçeğe kart bırakmayı unutma :D)

bence kunye yaptir :) ustunde onun adi icinde senin ve tarihiniz yazabilir :)

kunye hos oluyor :) cok ciddi olsun diosan da ozkan nin dedigi gibi yuzuk al ;)

bence eskiden felan deil.. illa her işi maddiyada mı baglamak lazım bi öpücügün bile yeri alacagı 1000... tane hediyeden daha degerli daha önemli... bu bnm fikrim herkesin fikrinede saygı duyarım.. hatırlaması bile yeter benim icin..

iyi guzelde suan sozkonusu sen degılsın kuzum :)

senın sevgılınde degıl punka ne alsam denılmıyor oyuzden genelleme yapıyorum sahıs bellı degıl cunku okke ? :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri