Nazlıaka'dan Ankaragücü'ne moral ziyareti

REiSS

Kayıtlı Üye
CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Ankaragücü'nün antrenmanını izledi ve futbolculara baklava ikram etti..

Ankaragücü Genel Menajeri Hikmet Hancıoğlu, takım kaptanı Aydın Toscalı ve bazı futbolcuların TBMM'de ziyaret ederek, kulübe destek talebinde bulundukları Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, sarı-lacivertli takımın Beştepe Tesisleri'nde, teknik direktör Hakan Kutlu yönetiminde yaptığı idmanı izleyerek, futbolculara, teknik heyete ve kulüp çalışanlarına baklava ikram etti verdi.

Kendi eliyle 1 dilim baklavayı takım kaptanı Aydın Toscalı'ya yediren Nazlıaka, Ankaragücü formasıyla çıktığı sahada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Ankaragücü'nün Cumhuriyetle özdeşleşmiş bir spor kulübü olduğunu belirterek, şöyle devam etti:
''Bunun için Ankaragücü'nün şu an içinde bulunduğu durumdan dolayı duyduğumuz üzüntüyü, bir kurtuluş çabasına dönüştürmek amacıyla 'Onurlu Kurtuluş' sloganı adı altında bir kampanya başlattık. Buradan tüm Ankara halkına ve Ankaralı iş adamları ile Ankaragücü taraftarlarına sesleniyorum. Herkesin bu kampanyaya destek vermesini bekliyorum. Ben bugün bir maaş tutarında bağış yaptım ama lütfen bu bağışı Ankaragücü'nün onurlu duruşuna yönelik bir olumsuzluk olarak algılamayın. Ankaragücü çok onurlu ve gururlu bir takımdır. Ancak şu anda doğalgaz almaya bile bütçesi olmayan bir kulüp haline gelmiştir. Onun için bu bir başlangıç bence. Belki okyanusta bir su damlası bugün benim yaptığım bağış ama bunun arkasının geleceğinden eminim. Onun için herkesi Ankaragücü'ne destek olmaya davet ediyorum. Çünkü bu konuda üzülen, kaygı duyan birçok kişinin olduğunu biliyorum. Herkes belki de böyle bir kıvılcımın yakılmasını bekliyordu. İnşallah bugün o gündür. İnşallah Ankaragücü'nü tekrar eskisi gibi güçlü günlerine kavuşturacağız. Çünkü gururluyuz, güçlüyüz, Ankaragücülüyüz.''

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri