endLesS
Webmaster
Cityville deki farkları söyleyim dedim.
Vatandaşın durumunu önceden kendi sitemde belirtmiştim ama burdanda anlatıyım xD
Vatandaşların durumu vahimdi ilk başlardada sonradan duzenledık artık xD
Nazlının artık ürün problemi var xD Bana insan sayısı & Leveli ile artislik yapıyor ama unuttuğu bişey var xD xD
Onun Ürünleri :
Buda Benim Ürünlerim :
Daha neler var aslındada işte hepsini vermeyim dedim xD Nazlı ile şu sıralar bu konuda tartışır olduk kendisinin köyünü benim megakentim ile bir tutmasa sorun yokta işte xD Neyse arada bilgilendiririm ben sizi xD
Vatandaşın durumunu önceden kendi sitemde belirtmiştim ama burdanda anlatıyım xD
Amerika'da patlak veren kriz etkisi daha Nazlı'nın megaköyüne yeni ulaşmış olacak ki insanları bir türlü mutlu edemediği açıklandı. Ne yapsa ne etse insanlar bir türlü mutlu olamıyormuş. Bi hayli üzülüyorum bu durumuna aslında ama ne yapıyım bende insanım bi yerde . Girmeyim diyorum aralarına. Eee malum 2.040 kişilik köy hepsi ile kim uğraşacak. Nazlıya burdan sesleniyorum !
NAZLI ! BENİM MEMLEKETİMİN İNSANI TARLAYI BİLE AYRI BİÇİYOR EKİYOR ! 5 DAKİKADA ÜRÜN VEREN BİR HALK'A SAHİPSİN ! ŞU İZİNİ DÜZGÜN YAP ! YETER KARDEŞİM YAV !
Tabi burdan ona buna atar yapması kolay senin durumun ne Emre diyenler olacaktır. Artislik yapmak gibi olmasında tarlamız küçük paramız çok bizimde. Kroyuz Emme para ve Ürün bizde ortaam ♥
Bu Gidişatı Düzelt Nazlı.
Yoksa AİHM'ye gideceklermiş biz öyle duyduk. [ Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi ] ..
Vatandaşların durumu vahimdi ilk başlardada sonradan duzenledık artık xD
Nazlının artık ürün problemi var xD Bana insan sayısı & Leveli ile artislik yapıyor ama unuttuğu bişey var xD xD
Onun Ürünleri :
Buda Benim Ürünlerim :
Daha neler var aslındada işte hepsini vermeyim dedim xD Nazlı ile şu sıralar bu konuda tartışır olduk kendisinin köyünü benim megakentim ile bir tutmasa sorun yokta işte xD Neyse arada bilgilendiririm ben sizi xD