Nazlı ile aramdaki fark

endLesS

Webmaster
Cityville deki farkları söyleyim dedim.

Vatandaşın durumunu önceden kendi sitemde belirtmiştim ama burdanda anlatıyım xD

Amerika'da patlak veren kriz etkisi daha Nazlı'nın megaköyüne yeni ulaşmış olacak ki insanları bir türlü mutlu edemediği açıklandı. Ne yapsa ne etse insanlar bir türlü mutlu olamıyormuş. Bi hayli üzülüyorum bu durumuna aslında ama ne yapıyım bende insanım bi yerde . Girmeyim diyorum aralarına. Eee malum 2.040 kişilik köy hepsi ile kim uğraşacak. Nazlıya burdan sesleniyorum !

NAZLI ! BENİM MEMLEKETİMİN İNSANI TARLAYI BİLE AYRI BİÇİYOR EKİYOR ! 5 DAKİKADA ÜRÜN VEREN BİR HALK'A SAHİPSİN ! ŞU İZİNİ DÜZGÜN YAP ! YETER KARDEŞİM YAV !

Tabi burdan ona buna atar yapması kolay senin durumun ne Emre diyenler olacaktır. Artislik yapmak gibi olmasında tarlamız küçük paramız çok bizimde. Kroyuz Emme para ve Ürün bizde ortaam ♥

Bu Gidişatı Düzelt Nazlı.

hayatzor.jpg

Yoksa AİHM'ye gideceklermiş biz öyle duyduk. [ Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi ] ..

Vatandaşların durumu vahimdi ilk başlardada sonradan duzenledık artık xD

Nazlının artık ürün problemi var xD Bana insan sayısı & Leveli ile artislik yapıyor ama unuttuğu bişey var xD xD

Onun Ürünleri :

6113.jpg

Buda Benim Ürünlerim :

6056.jpg

6062.jpg

Daha neler var aslındada işte hepsini vermeyim dedim xD Nazlı ile şu sıralar bu konuda tartışır olduk kendisinin köyünü benim megakentim ile bir tutmasa sorun yokta işte xD Neyse arada bilgilendiririm ben sizi xD

---> Nazlı ile aramdaki fark

Ya yuhhh diyorum artık yuhh buraya da mı yazdın xD Bu benim şehrimin eski hali bi kere şimdiki nüfusum 6.530 ve vatandaşlarım gayett mutlu kimi kandırıyosun sen ya xD
Farkında mısın ineklerim de seninkinden farklı bakıyor öyle melül melül hahaha
En sondaki 2 resme de koptum zaten xD
+
Megakent görmesem inancam yürü git işine kıskançç xD

Son iki resim de kanıt özelliği taşıyo sanırım xD

Aynen Aslım eminim buraya resim koymak için gidip otların içine oturmuştur bu tuhaf insan xD

Ya yuhhh diyorum artık yuhh buraya da mı yazdın xD Bu benim şehrimin eski hali bi kere şimdiki nüfusum 6.530 ve vatandaşlarım gayett mutlu kimi kandırıyosun sen ya xD
Farkında mısın ineklerim de seninkinden farklı bakıyor öyle melül melül hahaha
En sondaki 2 resme de koptum zaten xD
+
Megakent görmesem inancam yürü git işine kıskançç xD

Ben bilmem onu taner reis gibi cevaplamak isterdim de neyse xD Herşey ortada bırahh ya xD

Son iki resim de kanıt özelliği taşıyo sanırım xD
gibi gibi xD

Aynen Aslım eminim buraya resim koymak için gidip otların içine oturmuştur bu tuhaf insan xD

Ot değil onlar ekin tamam mı xD Benim tarlamda ekiliydi ordan çektim xD Bunada montaj demezsin dimi xD

Tamam anladık kıskanıyosun ama çok belli ettin be xD

xD

Bak ya xD

Bendeki ürünler kimsede yok tamam mı xD Mahsül bende ! xD

Ayrıca senin Richard bizim Şehirdeki Melissa'ya asılıyormuş takip falan ediyormuş kırarım onun bacaklarını xD Bak benim şehirdeki MOBESE kameraları yakalamış xD

mobese.jpg

Hadi bunada itiraz et xD

hahahahahaha Allah belanı vermesin ya hahaha ölcem gülmekten hahah hahahahahaha
Nasıl yakaladın onları manyak xD Ama iyi geldin akşam akşam xDxD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri