nazar_boncuqu

Emel*

Prenses
Öncelikle Hoşgeldiniz..

Adım Emel
Yaşım 17
Lise 3 öğrencisiyim
Bilgisayarlı muhasebe okuyorum.
Burcum koç mu balık mı bilmiyorum bende öylebir günde doğmuşum ki ikisinide içine alıyor xD
21.03.1994 doğumluyum
Duygusal bir yapıya sahibimdir. Yalandan nefret ederim. İnsanları dinlemeyi severim.
İnsanları uzaktan izlemek kadar güzel bişey yoktur benim için.
Ailem benim için herşeyden önce gelir.
Çocuklarla ilgilenmeyi cok severim. Onların saf ve temiz düşünceleri olduğu için cok samimi olurlar.
Tuttuğum takım sonuna kadar Fenerbahçe
İlerde doktor olmak istediğim için hedefim Ege üniv. inşallah kazanırım

Okuyup gözlerinin yoranlara şimdiden teşekkür ederim:2:​

Son düzenleme:
---> nazar_boncuqu

senı tanımak guzel :)

inş. hayalın gerceklesırde ıstedıgın unı. kazanırsın sende canım :)

---> nazar_boncuqu

sende seviliosun emelim hadi kazan gel egeye :p aarada gelrm yanına :p hastane masraflarından yırtmıs olurz hem :p

---> nazar_boncuqu

Gözlerim bir an olsun bile yorulmadı,zevkle okudum hepsini bir nefeste; seni tanımak güzel..
Umarım her şey istediğin gibi gider ve istediklerine ulaştığında yüzünde kocaman bir tebessüm olur :)

---> nazar_boncuqu

Gözlerim bir an olsun bile yorulmadı,zevkle okudum hepsini bir nefeste; seni tanımak güzel..
Umarım her şey istediğin gibi gider ve istediklerine ulaştığında yüzünde kocaman bir tebessüm olur :)

Cok teşekkür edrim canım soal güzel dileklerin için :2:

---> nazar_boncuqu

emelmmmm :R bitanemmm bu çok ii oldu seni tanımak bi keere daha güzel seviliyosnnnnnn :pp giremiyorum pcm yok

Son düzenleme:
---> nazar_boncuqu

Ege ünirvesite ha.İzmir'İ bende düşünüyorum.Umarım ikimizde kazanırız. :)

Seni tanımak güzeldi genç bayan.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri