Nasıl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mavikalem34

Kayıtlı Üye
Merhaba.Ben bu forma,düşlerfuruma,beğenerek üye oldum.Genel hatları ile çok güzel.Ama sanki bir şeyler noksan,birşeyler yolunda gitmiyor gibi.Sadece bir his bu.Açtığımız bir başlıkta(cinsiyet ayrımı) bize yöneticiler bile soru soruyor.Neden diye.izah etmeden,anlatmadan konu kilit.Sorular asılı olarak havada kaldı.Başlığın açılma nedeni anlaşılmadığı için,bizimle ne alakası var dendi.Forum bir fikir alışverişinin yapıla bildiği bir yerdir,bilindiği gibi.Neden bir üyenin üyeliği açılmadan silinir.Kamuya açık bir yerden.suç veya kabahat olamaz.Daha bu insan giriş dahi yapmadı.orada sorulan şu idi. günümüzde cinsiyet ayrımı yapılması gerekir mi? Bizde yapmalımıyız?.Yoksa başkalarının ne yaptığı elbette kimseyi ilgilendirmez.

Başka bir sey ise; Bir konu hakkında idareden bilgi alınması gerektiğinde,veya bir şey sormak istediğimizde konumu açalım?Nasıl iletelim ve bu forum üyelerini rahatsız etmeye gerek görülmediğinde,ulaşmak istediğimiz üyeye veya yöneticiye nasıl ulaşabiliriz?.Biz mailleri bir kişiye atsak ve asker mektubu gibi kontrol edilse olabilirmi?.Çünkü yasaklar çok fazla ve amacını bazen aşabiliyor galiba.Bir çözüm,bir yöntem gerekiyor.yoksa formda fikir paylaşımı zorlaşıyor.
Ben bir yöneticinin fikrini almak isterim.Bir üyenin imzasında kullandığı bir fikrin geniş bir açıklamasını öğrenmek isterim.vs..Ama dağ taş yasak.bir çözüm,bir yöntem diyorum.
Bu başlık ve içeriği tamamen samimi duygularla yazılmıştır.Hiçbir art niyet ve kötüleme amacı yoktur.İstenilen sadece güzellik ve iyi niyettir.
Belki forumun amacına ve ilkelerine ters bir konu oldğu düşünülür ise gayet kolay bir şekilde silinebilir.Kimse kırılmaz,üzülmez.Yönetimin bilgisine. saygılar .

---> Nasıl

öncelikle hangi konu nasıl kapandı bilmiyorum...Fakat sizin konuyu anladıgınız düşünülerek kapatılmıştır herksin söz hakkı vardır sitemizde...bu bölümde siteyle alakalı sorularınız varsa onları sormak için konu açılır onun dışında tartışmak istediginiz bir konu varsa tartışma bölümü mevcut oraya istediginiz konuyu açabilirsiniz üzerinde tartışırız...daha önce açılmış bir konu ise isterseniz o konuya yorum yazıp devam ettirebilirsiniz...

cinsiyet ayrımı demişsiniz bununla ilgili bir konu açmak isterseniz tartışma bölümüne açabilirsiniz...mail atmak isterseniz de sitenin kurucusu özkana mail atabilirsiniz yardımcı olacaktır...

...ama bizim çözebilecegimiz bir konu varsa site hakkında sorularınızı yine bu bölüme konu açarak bizlere iletebilirsiniz elimizden geldigince yardımcı olacagız

---> Nasıl

[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION]

ben anlamadım mevzuyu yardımcı olur musun arkadaşa?

---> Nasıl

Merhaba. ilginiz ve cevabınız çok hoş hayal hanım.Teşekkür ediyorum.Küçük bir açıklama daha rica ediyorum anlayabilmek adına.Misal sizin
"" Aşk'miş! Hadi oradan.
Daha aşkın sahibine SECDE etmeye üşeniyorsun.
Fani olana nasıl Aşık olacaksın ""
Bu görüşünüz çok hoşuma gitti. Engin görüşünüzden biraz daha faydalanmak isterim.
Bu durumda, ben veya başkaları nasıl bir yol izlemeliyiz, size ulaşabilmek için.Hem yönetime uygun olsun,hemde bilgiye ulaşım,erişim olsun.Yani birşey sormak istediğimiz,yönetici arkadaşlarımıza,veya sade üye olan arkadaşlarımıza; neler önerir,neleri tavsiye edersiniz.Veya buna benzer konularda ne yapmamız gerektiğini bir konu başlığında mı anlatılır yoksa başka bir şekildemi olur belirtebilirseniz memnun oluruz. Özkan beye her konu için rahatsızlık vermek istemeyiz.Sadece özel ve acil durumlarda belki olabilir.Hem kendi adıma hemde forum üyeleri adına teşekkür ediyorum.

---> Nasıl

Merhaba. ilginiz ve cevabınız çok hoş hayal hanım.Teşekkür ediyorum.Küçük bir açıklama daha rica ediyorum anlayabilmek adına.Misal sizin
"" Aşk'miş! Hadi oradan.
Daha aşkın sahibine SECDE etmeye üşeniyorsun.
Fani olana nasıl Aşık olacaksın ""
Bu görüşünüz çok hoşuma gitti. Engin görüşünüzden biraz daha faydalanmak isterim.
Bu durumda, ben veya başkaları nasıl bir yol izlemeliyiz, size ulaşabilmek için.Hem yönetime uygun olsun,hemde bilgiye ulaşım,erişim olsun.Yani birşey sormak istediğimiz,yönetici arkadaşlarımıza,veya sade üye olan arkadaşlarımıza; neler önerir,neleri tavsiye edersiniz.Veya buna benzer konularda ne yapmamız gerektiğini bir konu başlığında mı anlatılır yoksa başka bir şekildemi olur belirtebilirseniz memnun oluruz. Özkan beye her konu için rahatsızlık vermek istemeyiz.Sadece özel ve acil durumlarda belki olabilir.Hem kendi adıma hemde forum üyeleri adına teşekkür ediyorum.

Rica ederim sorunuza gerekli cevabı verebildiysek ne ala...imzam adına söyledikleriniz içinde teşekkür ederim bu konu hakkında konuşmak isterseniz sohbet bölümüne girip [MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] diye ismimi etiketlediginizde bana bildirim gelir ve bende size dönerim bana olan sorularınızı orada yöneltirsiniz bende cevaplarım...veya başka bir arkaşada sormak istediginiz şeyler olursa yine kullanıcı isminin önüne @ ekleyerek o kişiye bildirim gitmesini saglarsınız...genel bir sorunsa siteyle alakalı bir sorunsa o zaman yine aynı şekilde buraya konu açıp sorununuzu anlatabilirsiniz...şimdi eger imzam hakkında sohbet etmek isterseniz buyrun buradan devam edelim http://www.duslerforum.org/sohbet-forum-yaz-sohbet-forumlari-t452549.html?t=452549

bunun dışında msn face gibi iletişim adresi vermek,almak, istemek bu tür şeyler yasak ban sebebidir...bütün sohbetlerimiz site içerisinde olmak zorunda

başka sormak istediginiz birşey varmıydı ?

---> Nasıl

Merhaba.Teşekkürler ediyorum öncelikle. Bu kadar güzel bir cevap alacağımı doğrusu beklemiyordum.Cevabınız çok açıklayıcı olmuş. O kadar beğendim ki sanki isminiz gibi geliyor bana. Ne diyeceğimi bilemedim doğrusu. bu güzel cevap karşısında başka bir soru şık olmaz diyorum.Elbette lütfederseniz daha sonra sormak isterim.
Bu alkışlar sizin için. sağolun. (Bağışlayın lütfen buradan alkış koyamadım)

---> Nasıl

Merhaba.Teşekkürler ediyorum öncelikle. Bu kadar güzel bir cevap alacağımı doğrusu beklemiyordum.Cevabınız çok açıklayıcı olmuş. O kadar beğendim ki sanki isminiz gibi geliyor bana. Ne diyeceğimi bilemedim doğrusu. bu güzel cevap karşısında başka bir soru şık olmaz diyorum.Elbette lütfederseniz daha sonra sormak isterim.
Bu alkışlar sizin için. sağolun. (Bağışlayın lütfen buradan alkış koyamadım)

Estagfirullah.. Alkışa gerek yok ) cevap vermek bizim görevimiz bunun için buradayız teşekkür ederim eger konu anlaşıldıysa konuyu kapatıyorum...herhangi bir sorununuz oldugunda bana veya başka yönetici arkadaşlara bildiriniz lütfen...Hayırlı günler dilerim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri