Nasıl yani hocam!

' SeRcaN

Kayıtlı Üye
Jaja hariç gidenlerin hiçbirinin gitmesini istemedim. Gelenler arasında yönetimle görüş birliği içinde olduklarımız da var, görüş ayrılığı yaşadıklarımız da...

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, dün tesislerde yurt dışı kamp öncesinde son toplantısını yaptı... Deneyimli antrenörün Trabzon etabını değerlendirip, ardından da transferlerden duyduğu memnuniyeti açıklaması bekleniyordu ama Bordo-Mavililer’in hocası sözleriyle gündem değiştirdi. Her ne kadar yönetim her fırsatta tüm transferlerin Şenol Güneş’in isteği doğrultusunda yapıldığını açıklamış ve gidenlerin yerinin doldurulduğunu ifade etmiş olsa da Trabzonspor’un teknik direktörünün farklı düşündüğü ortaya çıktı. Gidenleri kastederek, “Çok büyük kaybımız var” diyen Şenol Güneş, “Takım içinde bu kadar değişikliği aslında istemiyorduk” ifadesini kullandı. Artık yeni kadroyla bir sistem arayacaklarını ve sürekli oyuncu deneyeceklerini belirten Bordo-Mavililer’in hocası, “Yerli oyuncu oynasın-oynamasın kimsenin gitmesini istemedim. Jaja hariç hepsi kalmalıydı. Jaja’nın özel durumu ve problemleri var. Diğerleri için üzgünüm. Bu yetmedi 2 kişi daha gidebilir. 9 yeni oyuncu geldi. Sıfırda mıyız, artıda mıyız, eskide miyiz, göreceğiz. Ancak iyi oyuncular. Bazıları fikir birliği ile alındı. Bazılarında görüş ayrılıklarımız var. Ama hepsini değerlendirmeye çalışacağım. Santrfor istemiştim Jaja alınmıştı. Yine de kullandık, yararlandık.
Hiçbirine karşı değilim. Örneğin sol tarafta eksiğimiz var. Önceliğim orayaydı ama olmadı” dedi.

‘Umut galiba gidecek’

Bordo-Mavililer’in Fransa’nın Toulouse takımına gitmesi gündemde olan yıldızı Umut Bulut da soruldu Şenol Güneş’e... Trabzonspor’un teknik patronu bu konuda da sitem dolu ifadeler kullanarak güne damgasını vurdu: Doğrusunu söylemek gerekirse bu konuda da birçok konuda olduğu gibi çok şey bilmiyorum. Galiba gidecek!

NE DEDİLER?

Başkan Sadri Şener

Trabzonspor’un patronu, tüm transferleri Şenol Güneş’in istediğini ve büyük uğraşlar neticesinde oyuncuların kadroya dahil edildiğine dikkat çekti...

Asbaşkan Nevzat Şakar

Kendisi Trabzon kanadının patronu. Her fırsatta Teknik Direktör Şenol Güneş’in transfer politikası üzerinde çalışıldığının altını önemle çizdi...

Genel Sekreter Hasan Yener

Güneş’in en yakınındaki isimlerden. Hatta onu getirmek için Kore’ye giden 2 yöneticiden biri.
O da transferleri hocanın istediğini belirtti.​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri