Nasıl kitap okursunuz?

nasıl kitap okursunuz

• Odamda, müzik eşliğinde

Oy: 0 0.0%
  • Odamda ancak çıt çıkmayacak

Oy: 9 27.3%
  • Özel bir mekanım var kitap okumak için... (anlatınız)

Oy: 3 9.1%
  • Bilgisayar karşısında, başka şeyler ile ilgilenerek

• Bilgisayar haricinde birşeyler ile ilgilenerek

• Yatakta/kanepede uzanarak

Oy: 11 33.3%
  • Bilgisayar koltuğunda oturarak

• Okuma koltuğumda (belirtiniz)

Oy: 1 3.0%
  • hiç farketmez, her şekilde okurum...

Oy: 7 21.2%
  • diğer (belirtiniz)

Oy: 2 6.1%

• Kullanılan toplam oy
    33

MiRacLe*

Bayan Üye
diyelim ki, bir kitap okumaya karar verdiniz... Bu kitabı nasıl bir atmosfer içerisinde, ne şekilde okursunuz?

diyelim ki, bir kitap okumaya karar verdiniz... Bu kitabı nasıl bir atmosfer içerisinde, ne şekilde okursunuz?

"kitap okumam..." hahaha
kitap okuyan bir toplum olmamamıza rağmen, her nedense kimse kitap okumuyorum diyemiyor.. öyle değilmi?..
hele birde özel zevklerinin arasına, hiçmi hiç yapmadığı bir şey olan; " kitap okurum"'u getirmeleri yok mu?.. inanın bu cevap beni dehşete düşürüyor ve çok çok güldürüyor..hahahahahahahahaha
bu yüzden. malesef üzülerek söylemeliyim ki.. bu sorunuz fazla ilgi görmeyecek...hahaha

"kitap okumam..." hahaha
kitap okuyan bir toplum olmamamıza rağmen, her nedense kimse kitap okumuyorum diyemiyor.. öyle değilmi?..
hele birde özel zevklerinin arasına, hiçmi hiç yapmadığı bir şey olan; " kitap okurum"'u getirmeleri yok mu?.. inanın bu cevap beni dehşete düşürüyor ve çok çok güldürüyor..hahahahahahahahaha
bu yüzden. malesef üzülerek söylemeliyim ki.. bu sorunuz fazla ilgi görmeyecek...hahaha

hahahahahaha

Odamda ancak çıt çıkmayacak ..

herkes yatakta mı okuyo ya :D
fiko evet haklısın kitap okumayan bi toplumuz ama gerçekten sevenler de var ve düşlerde o kadar çeşitli kişilikler var ki kitap okuyan bulunur diye açtım anketi :)

kitap okumaya bayılırım :rolleyes:
heryerde okurum ama sessiz mekan oluck arkada klasik müzik olursa fena olmaz hani :)
geceleri basucu kitabım vardır onu sadece gece yatmadan önce okurum
bide yol uzun sürdüğü için otobüste arabada falan okuduğum kitap var onu da herzaaman okurum

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri