Nasıl Çalışmalıyım?

ForeverYoung

Bayan Üye
Arkadaşlar artık lise 4 oldum ve YGS ve LYS ile daha ciddi bir şekilde karşı karşıyayım.Ben Siyasi Bilimler Ve Kamu Yönetimi istiyorum.Önümdeki ilk aşama YGS.Ancak Mat1 ve Geometri çok daha fazla eksiğim var.bU YÜZDEN SINAV STRESİNİ ÇOK FAZLA HİSSEDİYORUM..Sözel derslerimde sorun yok.(TM öğrencisiyim.)
Bu yaz dönemide benim için çok önemli.Sizce nasıl çalışmalı,neler yapmalıyım?Bu dönemde Mat1 ve Geometri eksikliklerimi kapatabilir miyim?

Şimdiden teşekkürler.:)

---> Nasıl Çalışmalıyım?

Sayısal öyle birşey ki çogu insan kendi kendine çalışsa okusa bile anlamıyor..Dershaneye gitmeni öneririm imkanın varsa ,şayet eger yoksa ögretmenlerine danış sana bir ders çalışma planı çizsinler sınıfta sayısal üzerinde başarılı arkadaşların varsa onlardan yardım alabilirsin önünde kocaman 1 yılın var şimdiden bunu düşünüyorsan eminim başarır ve istediğin bölüme yerleşirsin :Ü

Son düzenleme:
---> Nasıl Çalışmalıyım?

herkesin anlama biçimi farklıdır. kendi stilini yaratıp kendi sistemine ayak uydurmanı öneririm. Günlük çalışma çok önemli , günlük kendini en az bir konu tekrarına ve giderek artacak bir soru sayısına hazırlamalısın.Tabiki öğretmenlerinden yardım almalısın.Yapabileceğin türde 1000 soru çözmek sana birşey kazandırmaz, yapamadığın türde 2 soruyu anlaman sana çok şey katar.o yüzden yapamadıklarını sormalısın.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri