Nasıl Bitsin Bu Bekleyiş Ey İmkansız Sevgili Sen Bana Hiç Gelmedin ki...

bal_böceği

€q0iSt
Prenses
Kayıtlı Üye
Hep seni bekledim sevgili.Senin o kahve gözlerini gördüğüm ilk günden beri.Senin başın öne eğik yürüyüşünde kalbimin hızlıca attığını farkettiğim günden beri bekledim seni.Senin de beni sevdiğini sanarakumut ederek bir gün bana geleceğini nasıl bekledim seni bilemezsin ki...

Hep senin için yazdım bu sözleri.Hep sanaydı ağlamalarım...Senin beni elimden tutup buralardan götüreceğin günü bekledim.Sen bilmezken seni beklediğimiben evleneceğimiz günü bekledim.Senin bilmediğin bebeklerimizi büyüterek bekledim.Senin bilmediğin hayalleri kurdum sen geldiğinde sadece bu hayalleri yaşamak kalsın diye bize.

Hep canımı yaktı bu bekleyişler.Sen bilmiyordun ki seni beklediğimi.Sen benim canım arkadaşımla aşk yaşıyordun benim kalbim ağrıyorken.Ben hiç gözlerine yakından bakamamıştım seni beklerken;sense kayboluyordun onun yeşil gözlerinde.Haklıydın benim seni derinliklere götürecek yeşil gözlerim yoktu ki...Benim kahve gözlerim seni nasıl etkileyecekti?Ben o kahve gözlere uğrunda yaşlar döktürerek bekledim senibiliyor muydun sanki?

Bak yıllar geçti sevgili...Bak o yeşil gözler yanında değil şimdi...Onca yıla inat bense hala bekliyorum seni...Sen ise biliyor musun ki bu bekleyişlerin devam ettiğini?

Ben seni bekliyorum sevgili...İçimi acıtan bu aşk henüz bitmedi bitemedi...Sandım ki bir gün biter bu saplantılı sevgiama daha çok sandım ki bitecek bu bekleyişler ve sen gelip götüreceksin beni.

AMA SEN BANA HİÇ GELMEDİN Kİ...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri