nasıl bişi bu

bbyn_cuix

Bayan Üye

nasıl bişey bu...ne yaptın sen bana..

ilk aşk dedikleri,hani şu hiç unutulmayan,hani asla kapanmayacak olan yara...
kapanmayacak sevgili,yıllar geçse bile,yaram kabuk bağlasa bile asla kapanmayacak...içten içe kanayacak...kimse bilmeyecek,unuttum seni sanacaklar...aslında bilsen ne kadar cok istiyorum seni unutmayı,unutabilmeyi..keşke becerebilsem...keşke unutsam seni,başkasının gözlerine seninkilere bakktıgım gibi bakabilsem...ama yapamam ki...

nasıl bişey bu...

hergün bitmesi için dualar ettiğim...bitmesini istiyor muyum gerçekten...sana olan sevgimin azaldıgını hissettiğim anda içim acıyor...gözlerim doluyor...aklıma karşı kalbim...kalbim yeniliyor aklıma...bitmesini istiyor muyum gerçekten...istemiyorum sevgili! canım yansa da,ağlasam da ben razıyım...bitmesin!
yalvarırım bitmesin...

Nasıl bişey bu...

yoklugu canımı acıtırken,yoklugunun acısı gözlerimden yaş olup akarken...canım bu kadar yanarken,varlığına binlerce kez şükrettiğim...gözlerinde kaybolmak,ellerini tutmak,bigünümü yanında geçirmek için herşeyimi verebileceğim...

nasıl bişey bu...

unutulması mümkün olmayan...geçmeyen,bitmeyen,günden güne azalması gerekirken her gün bir öncekinden daha da fazla olan...cok sevdiğim,beni melek yapan...

'' Bütün bir hayat, onun kucağına yatmış, saçlarımı okşarken benimle konuşmasının yanında hiçbir anlam taşımaz.''

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri