nasıl bakışlara sahipsiniz?
B.Anaç Kayıtlı Üye 13 Kas 2009 #2 ---> Nasıl bakışlara sahipsiniz ? arkadaslar daha dün dediler ki D: sniper gibi bakıyosun moruk
N ` nazLı .. Bayan Üye 13 Kas 2009 #3 ---> Nasıl bakışlara sahipsiniz ? bana hep çok masum bakıosun diolar ama bilemicem ne kadar masum olduğumu p
---> Nasıl bakışlara sahipsiniz ? bana hep çok masum bakıosun diolar ama bilemicem ne kadar masum olduğumu p
A AhsenvebeN Kayıtlı Üye 14 Kas 2009 #6 ---> Nasıl bakışlara sahipsiniz ? SeÇenekLErde Yok Ama TaTlı SErT =)
nones Bayan Üye 14 Kas 2009 #7 ---> Nasıl bakışlara sahipsiniz ? dışarda sert bakarım ortamımda kendim gibi masum ve uyanık bakarım
♥ Jυℓιєт ♥ Bayan Üye 24 Kas 2009 #9 ---> Nasıl bakışlara sahipsiniz ? bakışlarımın etkileyici olduğunu söylerler :2:
_zeynep_ Bayan Üye 25 Kas 2009 #10 ---> Nasıl bakışlara sahipsiniz ? Bakışlarımın çok derin ve anlamlı oldugunu sölüolar D:
G Gülümse. Bayan Üye 25 Kas 2009 #12 ---> Nasıl bakışlara sahipsiniz ? Valla gözlerimin içinin güldüğünü söylerler genelde.
By_Quaresma Kayıtlı Üye 25 Kas 2009 #14 ---> Nasıl bakışlara sahipsiniz ? Karısık bütün duyguları barındırıyor
MyRa Banned 20 Kas 2010 #16 ---> Nasıl bakışlara sahipsiniz ? Diğer; etkileyici ve derin... ßakanların yalancısıyım...