Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap - 2005

mortal00

Kayıtlı Üye
narnia-gunlukleri-aslan-cadi-ve-dolap-turkce-dublaj-izle-134.jpg

Yönetmen: Andrew Adamson
Senaryo: Ann Peacock, Andrew Adamson, Christopher Markus, Stephen McFeely, C.S. Lewis (Kitap)
Oyuncular: William Moseley, Anna Popplewell, Georgie Henley, Skandar Keynes, Tilda Swinton, James McAvoy, Jim Broadbent, Liam Neeson
Ülke: ABD, İngiltere
Tür: Macera, Aile, Fantastik
IMDB: 6,9
Vizyon Tarihi: 13 Ocak 2006
Süre: 143 Dakika
Orijinal Adı: The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe
Ödüller: 1 Oscar ödülü. Ayrıca 14 ödül ve 44 adaylık
Bütçe: $180,000,000
Hasılat: $738,809,845

İkinci Dünya Savaşı esnasında Almanların Londra'ya düzenlediği hava saldırılarında Peter, Susan, Edmund ve Lucy adlı dört çocuk ailelerinden ayrı düşerler. Güvenlik amacıyla ülkelerine gönderilen Peter, Susan, Edmund ve Lucy, orada sihirli bir gardrop bulurlar. Gardrobun içine girince Narnia adlı mistik bir ülkeye geçiş yaparlar. Bir zamanlar barış ve huzur dolu bir ülke olan Narnia'nın ayrıcalığı konuşan canavarların, cücelerin ve devlerin ülkesi olmasıdır. Ancak, şeytani güçlere sahip Beyaz Cadı tarafından dondurulmuştur. Küçük dostlarımız büyüyü bozup Narnia'yı eski durumuna getirmek için bir aslandan yardım alırlar.

---> Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap - 2005

Senaryosu ve kostümleri çok iyiydi..Sonlara doğru bir yerlerde "Türk lokumu" konusu geçiyor ;)

---> Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap - 2005

Büyüleyici bir dünyaya açılan, fantastik şölen. Dolabımdan bir dünya çıkmasını bekleten film. :11: Hala severek izlerim hala bayılıyorum bu filme. Pevensie kardeşlerden biri olmak isterdim... :74:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri