Nar gibi kızarmış tavuğun sırrı

bal_böceği

€q0iSt
Prenses
Kayıtlı Üye
‪Büyük bir zevkle hazırladığınız ve baharatlarla tatlandırdığınız tavuk yemeğiniz, tüm uğraşlarınıza rağmen içi pişmiyorsa veya içini pişirmek için uğraşırken tavuğu yakıyorsanız bunu deneyin.


10718.jpg



Tavuğunuzu lezzetlendirmek için uzun bir süre pek çok teknik denediniz ve sonunda harika tavuk yemekleri yapmayı başardınız.

Taze otlar, kekikler ve domateslerle harmanladığınız enfes tavuğunuzu fırına vermeyi tercih ediyorsanız, her seferinde dışı nar gibi kızarıyor, içi pişmiyorsa size bir önerimiz olacak:

Fırına verdiğiniz tavuğun içinin pişmesi, dışının yanmaması için yapmanız gereken tek şey tavuğu göğüs kısmı altta, sırt kısmı üst tarafta olacak şekilde yerleştirmek... Pişirme dereceniz 160 ve fırınınız önceden ısıtılmış olmalı.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst