Nar Ağacı-Nazan Bekiroğlu / kitap alıntıları

Until The Grave

fσяυм ρяє&#
Prenses
' Allahım ' dedi, ' Ne zaman istersen al canımı ama bugün değil bu duygu kalbimdeyken bana yazık olur. '

---> Nar Ağacı-Nazan Bekiroğlu / kitap alıntıları

Ateş, dokunanı kendisine benzetiyor, ona yaklaşanın eskisi gibi kalması mümkün değil..

"Bir tarafları eksik kalmıştı hep onların.İsmail derin ve uysal bir ırmak gibi kendi içine akmış,orada göllenmiş,tortulanmıştı.Hep düşünceli ,hep derin,hep mahzundu."

"Senin geldiğin yöne ben,benim geldiğim yöne sen diyorum içimden.hiçbirimizin kökleri kendi toprağında değil yani."

"Anladım ki aidiyet ,kan bağından önce gelen bir şeydir.O da aynı toprak üzerinde ortak bir geçmişle kurulabilir."

Yeryüzünde her şey iyi ile kötü arasındaki mücadeleden ibarettir.İnsana düşen bu ikisi arasında kendi safını seçmektir.

Şimdi yaşamak ,sadece ölmemeye çalışmaktan ibaret bir şeydi.Oysa yaşamaya çalışmak en büyük yorgunluktu.Ölümü beklemek bile yorgunluktu.

Bir sıkıntının geçeceğine duyulan güven,ona dayanmanın tek çaresiydi.

sen ne kaybettin geçmişinde , bunu bilmiyorum.
ama unutma.
onu hiç bulamayacaksın .
hiç bulamamaktan daha acısı var biliyor musun Settarhan?
her kapıyı çalacaksın.
her defasında buldum sanacaksın ama hiç bulamayacaksın.

Bir acıya tahammül edebilmek ancak ondan daha büyük bir acıyla yüz yüze gelmekle mümkün olabilirmiş

O kadar büyüktü ki aşktan geri kalan boşluk orayı ancak nefretin cüssesi doldurabilirdi. Nefret aşkla boy ölçüşebilecek yegane duyguydu ve ne kadar güzeldi. Nefret etmese Setterhan, oracıkta ölecekti ve nefreti de ancak aşk yok edebilirdi.

Aşk olunca en çok da ölüm hükmünü kaybediyor ve insan kendisini ölümsüz zannediyordu...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri