1 paket Midye Makarna 750 gr. domates
2 diş sarmısak 1 çorba kaşığı domates salçası
4 çorba kaşığı zeytinyağı yarım demet maydanoz
2 adet soğan 1 çay kaşığı toz şeker
50 g. Tereyağ 200 ml. et suyu
mercan köşkü, kekik tuz, karabiber, fesleğen yaprağı
Domatesleri soyun , çekirdeklerini çıkartın ve doğrayın. Soğanı küçük küçük doğrayın, 2 çorba kaşığı zeytin yağında soğan ve sarmısağı kavurun.
Domates, domates salçası, şeker, tuz, karabiber ekleyip karıştırın. Üzerine et suyunu ilave edip düşük ateşte 15 dk. pişirin.
2 çorba kaşığı zeytin yağı, tereyağı, doğranmış fesleğen yaprağı, maydanoz, mercan köşkü ve kekiği ilave ettikten sonra 2 dk. daha ateşte tutun. Önceden öneriye göre pişirilmiş midye makarna üzerine ilave edip servis yapın.
2 diş sarmısak 1 çorba kaşığı domates salçası
4 çorba kaşığı zeytinyağı yarım demet maydanoz
2 adet soğan 1 çay kaşığı toz şeker
50 g. Tereyağ 200 ml. et suyu
mercan köşkü, kekik tuz, karabiber, fesleğen yaprağı
Domatesleri soyun , çekirdeklerini çıkartın ve doğrayın. Soğanı küçük küçük doğrayın, 2 çorba kaşığı zeytin yağında soğan ve sarmısağı kavurun.
Domates, domates salçası, şeker, tuz, karabiber ekleyip karıştırın. Üzerine et suyunu ilave edip düşük ateşte 15 dk. pişirin.
2 çorba kaşığı zeytin yağı, tereyağı, doğranmış fesleğen yaprağı, maydanoz, mercan köşkü ve kekiği ilave ettikten sonra 2 dk. daha ateşte tutun. Önceden öneriye göre pişirilmiş midye makarna üzerine ilave edip servis yapın.