Napoliten Soslu Midye Makarna Tarifi

İnci

1907
Prenses
1 paket Midye Makarna 750 gr. domates
2 diş sarmısak 1 çorba kaşığı domates salçası
4 çorba kaşığı zeytinyağı yarım demet maydanoz
2 adet soğan 1 çay kaşığı toz şeker
50 g. Tereyağ 200 ml. et suyu
mercan köşkü, kekik tuz, karabiber, fesleğen yaprağı

Domatesleri soyun , çekirdeklerini çıkartın ve doğrayın. Soğanı küçük küçük doğrayın, 2 çorba kaşığı zeytin yağında soğan ve sarmısağı kavurun.
Domates, domates salçası, şeker, tuz, karabiber ekleyip karıştırın. Üzerine et suyunu ilave edip düşük ateşte 15 dk. pişirin.
2 çorba kaşığı zeytin yağı, tereyağı, doğranmış fesleğen yaprağı, maydanoz, mercan köşkü ve kekiği ilave ettikten sonra 2 dk. daha ateşte tutun. Önceden öneriye göre pişirilmiş midye makarna üzerine ilave edip servis yapın.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst