Napim daha lezzetli :D

Meftun

Şair Ruhlu İnsanlar Ölmüyor Azizim
Kayıtlı Üye
2 yıldır hipertansiyon hastasıyım ilaç içiyorum ama itirafım bu değil.Annem hergün ot yedimi zannederken ben içimden ne geliyosa onu yiyorum bi öğrense kafamı kırar :D Biliyorum yanlış ama daha 18 yaşındayken böyle kısıtlanmak çok kasıyo ayrıca yasakları yemek daha lezzetli. Annecim beni affet :D

---> Napim daha lezzetli :D

Doğru yasakları ciğnemek zevkli xD
ama sen yinede dikkat et
anne sözünden çıkma :Ü

Seninki normal bir tansiyon degil.hiper tansiyon. Gerektiginden daha fazla dikkat etmen gerekli. Bemce ciddiye al ve anneni uzme sakin...
Annen uzulecegine miden uzulsun. Sana birsey olsa ALLAHIM saklasin, annenin girecegi hali dusun ona gore davram bana kalirsa.

ALLAH sifalar versin sana ve butun hastalara insaALLAH.
Kendinide ailenide sevdiklerinide uzme sagkigina zarar vererek.

Seninki normal bir tansiyon degil.hiper tansiyon. Gerektiginden daha fazla dikkat etmen gerekli. Bemce ciddiye al ve anneni uzme sakin...
Annen uzulecegine miden uzulsun. Sana birsey olsa ALLAHIM saklasin, annenin girecegi hali dusun ona gore davram bana kalirsa.

ALLAH sifalar versin sana ve butun hastalara insaALLAH.
Kendinide ailenide sevdiklerinide uzme sagkigina zarar vererek.
İnşallah ablacım. amin. Haklısın her kelimen doğru abla ama daha gençken böle davranmak çok zor geliyo ama dikkat edicem :)

Simdi Dikkat Etki Ilerki Yaslarda Acisini Görme Bence ...

Yinede Afiet Olsun ... :))

İnşallah ablacım. amin. Haklısın her kelimen doğru abla ama daha gençken böle davranmak çok zor geliyo ama dikkat edicem :)

Bazen insanlar kendilerini dusunmezler aa sevdiklerini dusunmek zorunda hissederler kendilerini... kendini dusunmuyorsan aileni dusun derim. Bu genc yasta diye kendin diyorsun. ALLAHIM korusun bu genc yasta bise olsa annenin uzuntusu kat be kat artar.

Dikkat edecek olmana sevindim canim kardesim.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri