NaLeD_CoCuQ Doğum Günün KutLu oLsun.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

By.CheqiCi

Kayıtlı Üye
♥ Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor, sensizlik ölüm kadar acı,sen nefes kadar önemli, canım kadar değerlisin, iyiki doğdun KARDEŞİM...

Doğum günün geldi
Arkadaşlarınla oyna
gününü gün et
haydi durma

Doğum günün geldi
üfle mumlarını
ye pastanı
haydi durma

doğum günün geldi
gün senin günün
zıpla eğlan
haydi durma

♥ Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir "hayat pastası" yapabiliriz sanırım... Nice yaşlara!

Buda hediyen KARDEŞİMM

dsc06328ct8.jpg

---> NaLeD_CoCuQ Doğum Günün KutLu oLsun.:)

Nice yıllara Ediz Kalbinin atışının tek sahibiyle bi ömür diliyorum sana arkadaşım :)

domgünün kutlu olsun Ediz...yüce rabbim sana mutluluk,sevinç güzellik versin iyiki dogdun...yeni yaşınla beraber sevdiklerinle olasın...iyi varsın...dogan güneşin ışınları yüregini ısıtsın...Allah"a emanet ol.selametle kal..

♥ Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor, sensizlik ölüm kadar acı,sen nefes kadar önemli, canım kadar değerlisin, iyiki doğdun KARDEŞİM...

Doğum günün geldi
Arkadaşlarınla oyna
gününü gün et
haydi durma

Doğum günün geldi
üfle mumlarını
ye pastanı
haydi durma

doğum günün geldi
gün senin günün
zıpla eğlan
haydi durma

♥ Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir "hayat pastası" yapabiliriz sanırım... Nice yaşlara!

Buda hediyen KARDEŞİMM

dsc06328ct8.jpg
Kardeşim Benim Duygulandırdın Beni Çok Teşekkür Ederim Sana İyiki Varsın ..

Hep Beraber Mutlu Yıllara İnşallah .. Bu Arada Hediyemi Çok Beğendim ! :)

domgünün kutlu olsun Ediz...yüce rabbim sana mutluluk,sevinç güzellik versin iyiki dogdun...yeni yaşınla beraber sevdiklerinle olasın...iyi varsın...dogan güneşin ışınları yüregini ısıtsın...Allah"a emanet ol.selametle kal..
Çok Teşekkür Ederim İnci Kardeşim .. Hep Beraber İnşallah .. Allah Razı Olsun

Nice Mutlu Senelere.

İyiki Doğdun.

Ankaragucu-Gecekondu-Atkisi__20965180_0.jpg

Ediz kusura bakma senin için pasta hazırlayamadım...artık gönderdigim çiçiekleri :106::106::106::106::106::106::106::106::106::106::106::106::106::106::106::106::106::106::106::106::106::106::106::106::106::106::106::106::106::106::106::106:dömgünü hediyesi olarak kabul edersin umarım..sevgilere iyiki dogdun selametle kal...

doğum günün kutlu olsun ediz :)

nike316041.jpg

buda spor giydiğini düşünerek hediyem o olmassa onlemimi aldım

bide bu var xD
Gian-Carlo-Casual-Spor-Deri-Ayakkabi-Tiger-42__20777287_3.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri