Naled Abimize bir itiraf

Addict

Kayıtlı Üye
Abicim Bursadan Adam çıkmaz haklısın. Ama itiraf etmem gereken birşey var Paşa Bursayla bir tutulmaz :D Bu yazıyı dün gece gördüğümde delirmiştim evde. Şimdi sanada gösteriyorum. Hıh :D
Seni kınıyorum hahaha

62657870.png

( sadece ufak bir şaka abi :) )

---> Naled Abimize bir itiraf

benimde görünce bi acayipime gitti acıkcası.

yanLış bi düşünce.

Abicim Bursadan Adam çıkmaz haklısın. Ama itiraf etmem gereken birşey var Paşa Bursayla bir tutulmaz :D Bu yazıyı dün gece gördüğümde delirmiştim evde. Şimdi sanada gösteriyorum. Hıh :D
Seni kınıyorum hahaha

62657870.png

( sadece ufak bir şaka abi :) )
hahaha kardeşim affola , ufak bir şaka tabii ki kusura bakma kardeşim siliyim hemen o bi arkadaşaydı , bursadaki senin gibi delikanlı kardeşlerimize laf yok ..

hahaha kardeşim affola , ufak bir şaka tabii ki kusura bakma kardeşim siliyim hemen o bi arkadaşaydı , bursadaki senin gibi delikanlı kardeşlerimize laf yok ..

Eyvallah abi. Bende bunu sevmiyorum işte. Bursadaki bir kaç denyo için tüm Bursayı yakıyorlar. Senin gibi delikanlıları unutmayanların olması cok güzel :) Silmene gerek yok mesajını abi sadece gülmek için açtım konuyu :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri