Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abicim Bursadan Adam çıkmaz haklısın. Ama itiraf etmem gereken birşey var Paşa Bursayla bir tutulmaz Bu yazıyı dün gece gördüğümde delirmiştim evde. Şimdi sanada gösteriyorum. Hıh
Seni kınıyorum hahaha
Abicim Bursadan Adam çıkmaz haklısın. Ama itiraf etmem gereken birşey var Paşa Bursayla bir tutulmaz Bu yazıyı dün gece gördüğümde delirmiştim evde. Şimdi sanada gösteriyorum. Hıh
Seni kınıyorum hahaha
hahaha kardeşim affola , ufak bir şaka tabii ki kusura bakma kardeşim siliyim hemen o bi arkadaşaydı , bursadaki senin gibi delikanlı kardeşlerimize laf yok ..
hahaha kardeşim affola , ufak bir şaka tabii ki kusura bakma kardeşim siliyim hemen o bi arkadaşaydı , bursadaki senin gibi delikanlı kardeşlerimize laf yok ..
Eyvallah abi. Bende bunu sevmiyorum işte. Bursadaki bir kaç denyo için tüm Bursayı yakıyorlar. Senin gibi delikanlıları unutmayanların olması cok güzel Silmene gerek yok mesajını abi sadece gülmek için açtım konuyu